| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Tabi en az 15 günlük test lisansını açtırmayı unutmuyoruz ![]() |
| |||
| test lisansı arkadaşlar test lisansını nereden açtırtıyoruz bilgilendirirseniz sevinirim ve ayrıca kuruluma yeni başladım ve komut dosyalarından sonra şuan nokta çıktı ilerleyip duruyor yaklaşık 1,5 saat oluyor sonu gelmiyor bilgilendirseniz sevinirim ![]() |
| ||||
| Test lisansını, http://www.cpanel.net/store adresinden alabilirsiniz fakat, cpanel bu bölüme türkiyeden girişleri yasakladı, almanyada veya abd de bir windows sunucun varsa bu sunucunun uzak masaüstünden bu bölüme ulaşıp test lisansı alabilirsiniz.Kolay Gelsin.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| ubuntu içinde kurulum aynımı?
__________________ http://www.ismakina.org |
| ||||
| Ubuntu cPanel ile uyumlu değil problem yaşarsınız.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| ben cpanel i kurdum ama bi sorum var asagıdaki ekranı nasıl acarım ![]() |
| ||||
| ip:2082 den girerek ama önce bir hesap açmanız lazım bunun içinde :2086 dan root olarak giriş yapınız.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |