cPanel 2082 » Makaleler

cPanel 11 Kullanmayın!

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » cPanel 2082 » Makaleler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack (6) Seçenekler Stil
  6 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)  
Alt 01.07.07, 04:11 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
cPanel 11 Kullanmayın!

cPanel 11 kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.görünüşe aldanıp bir çırpıda sürümlerini güncelleyen arkadaşlar kendi başlarına sorun yaratmış olacaklar.

bir çok bug içeren yeni sürüm sürekli hata vermekte .size sürekli sorun çıkartmakta.sunucu kaynaklarını eskisine göre daha fazla tüketmekte.

upgrade,taşıma,configuration,site yönetiminde bir çok sorun meydana geliyor.

vakit varken stable versiyona geçiniz.cPanel 11 in eylülden önce stable sürümü çıkacağını zannetmiyorum.

cPanel 10 stable versiyona geçmek için

Alıntı:
WHM de Server Configuration ın altında Update Config kısmı var .oraya geliyoruz
cPanel/WHM Updates Automatic (STABLE tree)
Stable seçip okey diyoruz.

Daha sonra cPanel in altındaki Upgrade to Latest Version kısmına giriyoruz.

ve update butonuna tıklıyoruz.

en son stable versiyona geri dönecektir.eğer ilk deneme de dönmez ise aynı işlemleri tekrar uygulamanız gerekiyor.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 04.07.07, 08:28 PM
Mendu

teşekkürler hostbank
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 13.07.07, 10:05 PM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
serefgorgulu is on a distinguished road
Selam Ben dün bir sunucu aldım sırf Awbs kurmakta zorlandım diğerine diye plesk panel vardı tutmuşlar 8.2 yuklemişler awbs de sorun oldu hata ustune hata. bugun Cpanel kurdurdum ve onda da cpanel 11 geldi üzerinde. Cpaneli uzun zaman oldu kullanmayalı açıkçası baktım kaldım öylece hepsini de unutmuşum desem yeridir bakınca sadece domain tanımlayacağım yerleri hatırladım. neyse Bunda dediğim gibi Whm 11 var. Ben bnunu nasıl geri çekebilirim ? mümkünmü ya da bu sorunluymuş sanırım soylenenlere göre sorunlu ise kullanmayalım.birde kernel bilmem ne hatası verdi benden mi kaynaklandı ne QUOTA diyip durdu hdd nin alanını görmüyor. ama sistem ayarlarında 160 gb olarak hdd yi tanıyor. kerneli yükselttim bikaç bişi daha güncelledim ardından yum update dedim makina kapandı açılmıyor :=)) ticket attım bakalım resetlen makinayı diye . Bu uzerinde ilk kurulumda gelen 11 versiyonunu 10 versiyonuna çekebilirmiyim ben geriye ?
  #4 (permalink)  
Alt 13.07.07, 10:11 PM
Sevgi güçtür.

CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
ilk mesajda nasıl yapacağınız detaylı bir şekilde anlatılmış.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Sevgiler..
The Platform.
  #5 (permalink)  
Alt 14.07.07, 03:46 AM
mur4t55

Vista gibi çok güzel görünümlü ama napalım geri çekelim bari
  #6 (permalink)  
Alt 28.07.07, 09:58 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
php coder olmak vardı..

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Sabredin az. Ağustos sonuna kadar stabil olacakmış. Dün ticket açmıştım orada demişlerdi...

WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR!

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
  #7 (permalink)  
Alt 01.08.07, 12:11 AM
Sempron

DooMsDaY has a reputation beyond reputeDooMsDaY has a reputation beyond reputeDooMsDaY has a reputation beyond reputeDooMsDaY has a reputation beyond reputeDooMsDaY has a reputation beyond reputeDooMsDaY has a reputation beyond reputeDooMsDaY has a reputation beyond reputeDooMsDaY has a reputation beyond reputeDooMsDaY has a reputation beyond reputeDooMsDaY has a reputation beyond reputeDooMsDaY has a reputation beyond repute
ilk başta umursamamıştım ama şimdi anlaıyorum ki
hostbank bişi biliyomusta konusuomus : ]

suan cpanel10'a geçtim mutluyum. herkese tavsiyedir
teşekkürler hostbank =)
  #8 (permalink)  
Alt 29.10.07, 02:41 PM
Atari

BeTa is on a distinguished road
benimki 11 peki cpanele girmeme gibide sorun çıkartırmı bu 11
  #9 (permalink)  
Alt 29.10.07, 03:35 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
php coder olmak vardı..

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Hayır artık sorun çıkarmaz stabil oldu.

WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR!

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
  #10 (permalink)  
Alt 29.10.07, 04:45 PM
Sevgi güçtür.

Alıntı:
BeTa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
benimki 11 peki cpanele girmeme gibide sorun çıkartırmı bu 11
sinanın da dediği gibi artık stabil sürümü çıktı.
zaten şu anda cPanel 10 kullanamazsını(güncellemeleri kapatanlar hariç)

Sevgiler..
The Platform.

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/cpanel-makale/184-cpanel-11-kullanmayin.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Ddos saldırılarının nedeni This thread Refback 28.10.07 09:41 PM
zonenoktaorg ödüllü seo yarıÅ&#65533;ması » Blog ArÅ&#65533;ivi » cPanel 11 Kullanmayın!!! This thread Pingback 01.07.07 05:43 PM
zonenoktaorg ödüllü seo yarıÅ&#65533;ması » Blog ArÅ&#65533;ivi » cPanel 11 Kullanmayın!!! This thread Pingback 01.07.07 05:22 PM
cPanel 11 Kullanmayın!!! - Webmaster Forum This thread Refback 01.07.07 04:44 PM
cPanell 11 Kullanmayın!!! - Webmaster Forum This thread Pingback 01.07.07 04:37 PM
cPanel 11 Kullanmayın! - Webmaster Zone This thread Pingback 01.07.07 04:26 PM

Seçenekler
Stil