| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (6) | Seçenekler | Stil |
| |||
| Selam Ben dün bir sunucu aldım sırf Awbs kurmakta zorlandım diğerine diye plesk panel vardı tutmuşlar 8.2 yuklemişler awbs de sorun oldu hata ustune hata. bugun Cpanel kurdurdum ve onda da cpanel 11 geldi üzerinde. Cpaneli uzun zaman oldu kullanmayalı açıkçası baktım kaldım öylece hepsini de unutmuşum desem yeridir bakınca sadece domain tanımlayacağım yerleri hatırladım. neyse Bunda dediğim gibi Whm 11 var. Ben bnunu nasıl geri çekebilirim ? mümkünmü ya da bu sorunluymuş sanırım soylenenlere göre sorunlu ise kullanmayalım.birde kernel bilmem ne hatası verdi benden mi kaynaklandı ne QUOTA diyip durdu hdd nin alanını görmüyor. ama sistem ayarlarında 160 gb olarak hdd yi tanıyor. kerneli yükselttim bikaç bişi daha güncelledim ardından yum update dedim makina kapandı açılmıyor :=)) ticket attım bakalım resetlen makinayı diye . Bu uzerinde ilk kurulumda gelen 11 versiyonunu 10 versiyonuna çekebilirmiyim ben geriye ? |
| ||||
| ilk mesajda nasıl yapacağınız detaylı bir şekilde anlatılmış.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Vista gibi çok güzel görünümlü ama napalım geri çekelim bari ![]() |
| ||||
| Sabredin az. Ağustos sonuna kadar stabil olacakmış. Dün ticket açmıştım orada demişlerdi...
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| ilk başta umursamamıştım ama şimdi anlaıyorum ki hostbank bişi biliyomusta konusuomus : ] suan cpanel10'a geçtim mutluyum. herkese tavsiyedir ![]() teşekkürler hostbank =) |
| |||
| benimki 11 peki cpanele girmeme gibide sorun çıkartırmı bu 11 |
| ||||
| Hayır artık sorun çıkarmaz stabil oldu.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| sinanın da dediği gibi artık stabil sürümü çıktı. zaten şu anda cPanel 10 kullanamazsını(güncellemeleri kapatanlar hariç)
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/cpanel-makale/184-cpanel-11-kullanmayin.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Ddos saldırılarının nedeni | This thread | Refback | 28.10.07 09:41 PM | |
| zonenoktaorg ödüllü seo yarıÅ�ması » Blog ArÅ�ivi » cPanel 11 Kullanmayın!!! | This thread | Pingback | 01.07.07 05:43 PM | |
| zonenoktaorg ödüllü seo yarıÅ�ması » Blog ArÅ�ivi » cPanel 11 Kullanmayın!!! | This thread | Pingback | 01.07.07 05:22 PM | |
| cPanel 11 Kullanmayın!!! - Webmaster Forum | This thread | Refback | 01.07.07 04:44 PM | |
| cPanell 11 Kullanmayın!!! - Webmaster Forum | This thread | Pingback | 01.07.07 04:37 PM | |
| cPanel 11 Kullanmayın! - Webmaster Zone | This thread | Pingback | 01.07.07 04:26 PM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |