| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Updating Internal cPanel Information....
Arkadaşlar CPanel Kurulumunu Anlatılanlar Gibi Yaptım Test Lisansıda Aldım 15 Günlük Ama Bu Sorunu Hala Gideremedim. Resim: Resim, Resim upload resimupload.org Yazı: Updating Internal cPanel Information.... [a fatal error or timeout occurred while processing this directive][a fatal error or timeout occurred while processing this directive]. . . . . . . . . . . . . . . The cPanel license server said that your license has been expired. For more information visit: cPanel - The Leading Control Panel The exact message was: The license is expired. (88.255.116.90)! Done Thank You for installing cPanel / WHM.Denenen Komular: service cpanel restart - /usr/local/cpanel/cpkeyclt Yardımlarınız Şimdiden Teşşekür Ederim |
|
| |||
| |||
|
Cpanel Türkiyedeki Sunuculara TEST Lisansı vermiyor. Aldığınız gibi Cpanele BAN atılıyor.
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
böyle bir durum oldugunu sanmıyorum cpanel lisans'ı aldım test 13 gün kullandım sorunsuz bir şekilde. |
|
| ||||
| ||||
|
The license is expired. (88.255.116.90)! Done IP'nin lisans süresi dolmuş diyor. |
|
| ||||
| ||||
| Neden böyle birşey var acaba ? Sunucuma test lisansı aldım ( tr sunucu) anında kapatıldı test lisansı
|
|
| ||||
| ||||
|
Aynı ip bloklarından çok sayıda test lisansı alınınca böyle bir uygulamaya geçiliyor.Örneğin Mars Telekom'un 77.92.xx.xx olan ip bloklarından alınan bir lisans hemen kapatılırken diğer ip blogu olan 212.68.xx.xx ip blogu için test lisansı alırsanız 15 gün kullanabiliyorsunuz (şimdilik) |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Şans yok ne yapalım.peki netdirekt vs. ne yapıyor ? Sonuçta onlarında seri ipleri var, Türklere karşı bunlarda mı savaş içinde yoksa ? Hatırladığım kadarıyla bir ara cpanel test lisansı sayfası bile açılmıyordu Türkiye'den |
|
| ||||
| ||||
|
Hala açılmıyor zaten http://www.cpanel.net/store proxy ile girerek alıyorlar genelde lisansı.Netdirekt,LayeredTech gibi yerler tam anlamıyla test lisansı alıyorlar, yani 15 gün sonra ya cPanel kaldırılıyor ya lisans alınıyor.Türk datacenterlarda ise 1 IP = 1 YTL olduğu için bizim insanımız aylık 43$ ödemek yerine ayda 2 adet ip satın alarak test lisansı şeklinde kullanmaya çalışıyor. Durum bundan ibaret |
|
| ||||
| ||||
|
Bu konuda kesin bir bilgi sunulmamakla birlikte, turkiye'yi bir çok servis riskli konumda tutuyor. Sizden kaynaklı olmasada firmalar sizden huylandığında hemen işlemi iptal ediyorlar. Misal theplanet türkiye kartlardan işlem yapıp sunucu açmıyordu. Yada paypal türkiyeye para aktarımı yapmıyordu vs. Cpanelden test lisansı ben 1 hafta filan sorunsuz olarak kullandım. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| ||||
| ||||
|
arkadaşlar başka bir yol ile test lisansı alamazmıyız trden aldım hemen iptal ettiler hiç kullanamadım |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |