cPanel 2082 » Makaleler

Updating Internal cPanel Information....

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » cPanel 2082 » Makaleler

Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07.06.08, 23:28
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
djmakay is on a distinguished road
Updating Internal cPanel Information....

Arkadaşlar CPanel Kurulumunu Anlatılanlar Gibi Yaptım Test Lisansıda Aldım 15 Günlük Ama Bu Sorunu Hala Gideremedim.
Resim:
Resim, Resim upload resimupload.org
Yazı:
Updating Internal cPanel Information.... [a fatal error or timeout occurred while processing this directive][a fatal error or timeout occurred while processing this directive]. . . . . . . . . . . . . . . The cPanel license server said that your license has been expired. For more information visit: cPanel - The Leading Control Panel The exact message was: The license is expired. (88.255.116.90)! Done
Thank You for installing cPanel / WHM.

Denenen Komular:
service cpanel restart - /usr/local/cpanel/cpkeyclt
Yardımlarınız Şimdiden Teşşekür Ederim
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 08.06.08, 00:37
Atari

SanalMekan is on a distinguished road
Cpanel Türkiyedeki Sunuculara TEST Lisansı vermiyor. Aldığınız gibi Cpanele BAN atılıyor.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 09.06.08, 15:11
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1
Omur Akgun is on a distinguished road
Alıntı:
SanalMekan yazmış Mesajı göster
Cpanel Türkiyedeki Sunuculara TEST Lisansı vermiyor. Aldığınız gibi Cpanele BAN atılıyor.

böyle bir durum oldugunu sanmıyorum cpanel lisans'ı aldım test 13 gün kullandım sorunsuz bir şekilde.
Alt 09.06.08, 16:36
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 1013
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
The license is expired. (88.255.116.90)! Done

IP'nin lisans süresi dolmuş diyor.
Alt 06.07.08, 20:19
Varista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgi paylaştıkça çoğalır

Tecrübe Puanı: 12
Varista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud of
Alıntı:
SanalMekan yazmış Mesajı göster
Neden böyle birşey var acaba ? Sunucuma test lisansı aldım ( tr sunucu) anında kapatıldı test lisansı
Alt 06.07.08, 21:00
SysAdmin

Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Aynı ip bloklarından çok sayıda test lisansı alınınca böyle bir uygulamaya geçiliyor.Örneğin Mars Telekom'un 77.92.xx.xx olan ip bloklarından alınan bir lisans hemen kapatılırken diğer ip blogu olan 212.68.xx.xx ip blogu için test lisansı alırsanız 15 gün kullanabiliyorsunuz (şimdilik)
Alt 07.07.08, 00:41
Varista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgi paylaştıkça çoğalır

Tecrübe Puanı: 12
Varista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud ofVarista has much to be proud of
Alıntı:
Onur yazmış Mesajı göster
Aynı ip bloklarından çok sayıda test lisansı alınınca böyle bir uygulamaya geçiliyor.Örneğin Mars Telekom'un 77.92.xx.xx olan ip bloklarından alınan bir lisans hemen kapatılırken diğer ip blogu olan 212.68.xx.xx ip blogu için test lisansı alırsanız 15 gün kullanabiliyorsunuz (şimdilik)
Benimki mars telekom değildi lisansı aldım kurulum yaptım sonra hesap kapatıldı Şans yok ne yapalım.
peki netdirekt vs. ne yapıyor ? Sonuçta onlarında seri ipleri var, Türklere karşı bunlarda mı savaş içinde yoksa ? Hatırladığım kadarıyla bir ara cpanel test lisansı sayfası bile açılmıyordu Türkiye'den
Alt 07.07.08, 08:42
SysAdmin

Hala açılmıyor zaten http://www.cpanel.net/store proxy ile girerek alıyorlar genelde lisansı.

Netdirekt,LayeredTech gibi yerler tam anlamıyla test lisansı alıyorlar, yani 15 gün sonra ya cPanel kaldırılıyor ya lisans alınıyor.Türk datacenterlarda ise 1 IP = 1 YTL olduğu için bizim insanımız aylık 43$ ödemek yerine ayda 2 adet ip satın alarak test lisansı şeklinde kullanmaya çalışıyor.

Durum bundan ibaret
Alt 07.07.08, 10:25
baracuda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 2021
baracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond reputebaracuda has a reputation beyond repute
Bu konuda kesin bir bilgi sunulmamakla birlikte, turkiye'yi bir çok servis riskli konumda tutuyor. Sizden kaynaklı olmasada firmalar sizden huylandığında hemen işlemi iptal ediyorlar. Misal theplanet türkiye kartlardan işlem yapıp sunucu açmıyordu. Yada paypal türkiyeye para aktarımı yapmıyordu vs.

Cpanelden test lisansı ben 1 hafta filan sorunsuz olarak kullandım.

Saygılar.
Alt 22.07.08, 12:56
DevilMorgan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sempron

DevilMorgan has a reputation beyond reputeDevilMorgan has a reputation beyond reputeDevilMorgan has a reputation beyond reputeDevilMorgan has a reputation beyond reputeDevilMorgan has a reputation beyond reputeDevilMorgan has a reputation beyond reputeDevilMorgan has a reputation beyond reputeDevilMorgan has a reputation beyond reputeDevilMorgan has a reputation beyond reputeDevilMorgan has a reputation beyond reputeDevilMorgan has a reputation beyond repute
DevilMorgan - MSN üzeri Mesaj gönder
arkadaşlar başka bir yol ile test lisansı alamazmıyız trden aldım hemen iptal ettiler hiç kullanamadım

Seçenekler
Stil