cPanel 2082 » Soru ve Cevaplar

Durdurulan hesabın cpanel'ine nasıl girebilirim

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » cPanel 2082 » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06.02.08, 07:06 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
farewell is on a distinguished road
Çözüldü Durdurulan hesabın cpanel'ine nasıl girebilirim

arkadaşlar hostum hesabımı dondurdu ve ortada kimse yok, bu yüzden bende yedekleri almak istiyorum ancak kapalı olduğu için alamıyorum. siteye ns1.****.com/~kullanıcıadı şeklinde girilebiliyor. ben bu şekilde cpanel veya mysql'e nasıl ulaşıp yedekleri alabilirim? yada yedekleri alabileceğim başka bir yol var mı?

Konu farewell tarafından (06.02.08 Saat 07:41 PM ) değiştirilmiştir..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 06.02.08, 07:23 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Alıntı:
farewell´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar hostum hesabımı dondurdu ve ortada kimse yok, bu yüzden bende yedekleri almak istiyorum ancak kapalı olduğu için alamıyorum. siteye ns1.****.com/~kullanıcıadı şeklinde girilebiliyor. ben bu şekilde cpanel veya mysql'e nasıl ulaşıp yedekleri alabilirim? yada yedekleri alabileceğim başka bir yol var mı?
alamazsınız.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 06.02.08, 07:41 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
farewell is on a distinguished road
tamamdır arkadaşlar sorunu hallettim. Sunucuların cpanelleri ortak olduğundan aynı sunucudaki başka bir sitenin cpanel'inden kendi kullanıcı adı ve şifremle girebildim, yinede teşekkürler.
  #4 (permalink)  
Alt 06.02.08, 07:42 PM
Tahsin ALTAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 43
Tahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond reputeTahsin ALTAY has a reputation beyond repute
söylediğiniz gibi hesabınız durdurulmuş veya silinmişse bu şekilde ulaşmanız imkansız.

Seçenekler
Stil