| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| cPanel offline olarak kurulabilir mi? cPanel kurarken canımı sıkan olaylardan biri de kurulum dosyalarının internetten online olarak yüklenmesi ve doğal sonucu da uzun süre kurulum için beklemem oluyor.Tabi birde kurulum sonunda X ekranımın çökmesi ve sistemin çökmesi gibi durumlarla karşılaşınca üstüne tuz biber ekiyor. Acaba cPanel'i offline olarak kurmanın bir yolu var mı?. Sonuç olarak bütün dosyalar internetten iniyor ve inerken de indirildiği yer belli. En azından test için sistem kurduğumda zaman kısalır diye düşünüyorum.:rolleyes: |
| ||||
| cpanel kurulum komutu mkdir /home/cpins cd /home/cpins wget http://layer1.cpanel.net/latest wget ile çektikten sonra offline kurabilirsiniz.kurduktan sonra WHM üzerinden bir cpanel update yapmanızı tavsiye ederim
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Mert-One:/home/mert/Desktop# wget http://layer1.cpanel.net/latest --00:13:09-- http://layer1.cpanel.net/latest => `latest' layer1.cpanel.net çözümleniyor... 8.10.120.130 layer1.cpanel.net[8.10.120.130]:80 bağlanılıyor... bağlantı kuruldu. HTTP isteği gönderildi, yanıt bekleniyor... 200 OK Uzunluk: 1.302.876 (1.2M) [text/plain] 100%[====================================>] 1.302.876 26.75K/s ETA 00:00 00:13:59 (26.52 KB/s) - `latest' kaydedildi [1302876/1302876] Bi hatam varsa düzeltin bu adres cPanel'in setup script'in indirildiği adres değil mi?. http://layer1.cpanel.net/latest ./latest ____ _ ___| _ \ __ _ _ __ ___| | / __| |_) / _` | '_ \ / _ \ | | (__| __/ (_| | | | | __/ | \___|_| \__,_|_| |_|\___|_| Installer Version 11.4.1 Sonlandırıldı Mert-One:/home/mert/Desktop# Fetching CPAN (0)....@209.85.80.214......connected......receivin g...70%...100%......Done Linux detected! cPanel Layer 1 Installer Init..... bu şekilde çalıştırınca başlıyor dosyaları internetten indirip kurmaya! |
| |||
| Bağlantıyı kesince sunucuyu bulamadı hatası veriyor. Bi yerde bi hata olmasın ??? Şimdi indirdiğim dosyanın boyutu latest 1.2 Mb Benim Bildiğim cPanel bütün sistemi DNS FTP WEB Serverleri Kendi kuruyor.Doğal olarak boyutu 1.2 Mb'den fazla... Daha farklı bir yol varsa o şekilde de kurmayı deneyebilirim.Ama zamandan tasarruf etmem lazım yoksa bi anlamı kalmıyor.4 saat'te kurulacaksa internetten kurmasında bi sakınca yok bence... Mert-One:/home/mert/Desktop# sh latest Creating directory installd Verifying archive integrity... All good. Uncompressing cplyr1-cPanel............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ................................................ ____ _ ___| _ \ __ _ _ __ ___| | / __| |_) / _` | '_ \ / _ \ | | (__| __/ (_| | | | | __/ | \___|_| \__,_|_| |_|\___|_| Installer Version 11.4.1 Fatal Error. Cannot Resolve cpanel.net. Please check /etc/resolv.conf Mert-One:/home/mert/Desktop# |
| ||||
| 4 değil 1.5 saatde kurulur ortalama eğer kotayı aşar diyorsanız 1.5 gb civarında bir indirme olacakdır
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Alıntı:
Anladığım kadarıyla sadece internetten online olarak kuruluyor. Keşke bağlantı hızım 2048kbps olsaydı da hızlı bi şekilde indirebilseydik. Ama 256kbps hızla temiz 5 - 6 saat'i var. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. ![]() |
| |||
| Alıntı:
![]() |
| |||
| yanlismi anladim banami oyle geldi cpanel suan kuruyorum ve daha nokta nokta vs vs 3 saat oldu eger internetten yukluyorsa dediginiz gibi 1.kusuratli gb bu baya uzun surere internet veya ne bilim bilgisayar kapansa dine basa saracagiz yoksa benmi yanlis anladim dogrumu yani internetten okadar buyuk dosyami indiriyoruz cpanel bunu bilgisayara indirip kurma ihtimalimiz yokmu ya boyle cok zorlanacagiz ikidir benim internet ya kesiliyor ya birsey olur yarida bastan baslamak zorunda kaliyorum bunun bir cozumu yokmu 1gb baya buyuk dosya boyutu Konu taktak tarafından (14.10.07 Saat 05:51 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Hayır cpanel offline kurulmaz ki kim dedi onu :-/
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |