| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| yardım arkadaşlar cpanel de dosya yönetimi bölümünde iken yanlışlıkla tüm klasörleri sildim şimdi web siteme ulaşılamıyor cpanel ile web sitemi hangi klasöre göndermeliyim acil yardım teşekkürler |
| |||
| "Legacy File manager" ile sildiysen büyük ihtimal geri dönüşüm kutusundadır. oradan geri alabilirsin sildiklerini. Emin değilim ama diğer file manager içinde sanırım yoktu oyle bir şans. Eğer yedeğin varsa yedekten geri yükle. sende yoksa hosting yoneticinde vardır. (umarım) |
| |||
| teşekkür ederi umarım vardır ancak hoting yöneticisini 5 gündür bulamıyorum ayrıca dosyaları cpanel de silmedim fila zilla ile dosya gönderirken sildim geri dönüşüm kutusunda varmıdır eğer birşekilde bulamazsam ne olur hadi hostu kaybettik alan adını kurtarabilirmiyiz acaba teşiekkür ederim cedric |
| |||
| bilgisayarında yok mu dosyalar? ya da herhangi bir yedek? alan adını da aynı yerden mi aldın? |
| |||
| alan adı önceden alınmıştı dolaysıyla alanı da oradan aldım mecbur kaldım biran önce halledilmesi gerekiyordu ve hiçbir bilgi yoktu sadece kullanıcı adı ve şifre vardı hosting firmasının adını bile bilmiyorum aracıyla bağlantı kurulmuştu telefonları da cevap vermiyor |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |