| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Suspended.Page Merhabalar. Sunucumdaki tüm resellerların altındaki suspended.page i tek bir suspended.page yapmak istiyorum. Bunun çözümü var mıdır? Hepsini tek tek değiştirebilirim fakat uzun sürecek bunu istemiyorum. Yeni bir reseller açtığım zaman da suspended.page benim istediğim page olsun, yani default u nerden değiştirebiliriz? Teşekkür ederim. |
| ||||
| bunun yöntemi yok her reseller kendi suspend sayfasını ayarlama yetkisine sahip oluyor reseller yetkisi aldıktan sonra |
| ||||
| cPanel skeleton'dan değiştirebilirsin. Böylece her açılan hesaba skel'in içindeki dosyaları kopyalayarak açar..
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| dostum daha açıklayıcı tarif edebilir misin. skeleton klasör adı felan mı? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |