cPanel 2082 » Soru ve Cevaplar

file manager hatası

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » cPanel 2082 » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 23.03.08, 04:22 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
12karakule is on a distinguished road
file manager hatası

arkadaşlar sunucudaki sitelerden birinin file manager da public html klasörüne tıkladığımda böyle bir hata alıyorum.Bunun bir çözümü var mıdır? reload yaptığımda ise bomboş sayfa oluyor ve dosyalar görünmüyor tekrar

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 23.03.08, 05:26 PM
RAMBilisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
www.rambilisim.com

Tecrübe Puanı: 43
RAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond repute
RAMBilisim - MSN üzeri Mesaj gönder
Merhaba,

Bence /sripts/upcp --force yapın bi cpanel'i upgrade etsin.
  #3 (permalink)  
Alt 23.03.08, 06:04 PM
Atari

mrb dediğniz gibi cpanel'i upgrade ettim ama sorun devam ediyor.Yalnız bir sitede bu hata var .sunucudaki diğer sitelerde böyle bir sorun yok
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #4 (permalink)  
Alt 23.03.08, 11:52 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
peki bu site başka bir sunucudan mı transfer edildi?

RAHMETLİ DE HACKLERDİ
TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS
SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ

HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
  #5 (permalink)  
Alt 25.03.08, 01:32 PM
Atari

hayır site ilk defa benim sunucuda kuruldu ilk başlarda böyle bir hata vermiyordu son 2 gündür böyle bir hata alıyor. public_html klasorunu yedekleyip silip yenıden atsam sorun düzelir mı acaba ?
  #6 (permalink)  
Alt 25.03.08, 02:24 PM
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1013
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
public_html'yi silip yeniden oluşturursanız sorun düzelmez fakat
public_html içerisindeki dosyaların ve phpmyadmin'den sitenin databaselerini yedekleyip domaini terminate edip yeniden hesap oluşturarak yedekleri yüklerseniz sorun düzelecektir.

Muhtemelen hesap açma sırasında oluşan bir hatadır.
  #7 (permalink)  
Alt 26.03.08, 12:54 PM
Atari

dediğiniz gibi terminate yaptım ve yeniden kurdum accountu.Sonra ftp dosyalarını atmaya başladım daha yarısında iken dosyaları file manager gösteriyordu en son ftp de dosya transferi bittiğinde aynı hata söz konusu oldu.Acaba ftp deki dosyalardan biri mi bozuyor filelist dosyasını ?
  #8 (permalink)  
Alt 26.03.08, 01:09 PM
misc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 21
misc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond repute
misc - MSN üzeri Mesaj gönder
bazı sitelerdeki dosyalar çalıştırılması sonucu chmodu 0 yapıp bu hataya sebep olabilir (test adlı bir script kurmuştum, www klasöründeki bazı dosyaları 0 chmoduna getiriyordu.sanırım söz konusu hatayı ben de alıyordum*)
belki hata bu sebeple oluşmuş olabilir. Farklı bir site kurup deneyebilirmisin ya da ftp deki tüm dosyaları silmek istediğinde hata alıyor musun? hangi script-sistemi kullanıyorsun?
  #9 (permalink)  
Alt 26.03.08, 02:14 PM
Atari

smf script kullanıyor müşteri.tekrar terminate ettim ve kurdum şu an file manager çalışıyor.dediğiniz gibi müşteri şikayetçi oldugunda ftp adresine girerken author... gibi bı hata da veriyordu.şu an bir sorun yok tekrar olursa söylerim.yardımlarınız için çok teşekkür ederım

Seçenekler
Stil