| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| file manager hatası arkadaşlar sunucudaki sitelerden birinin file manager da public html klasörüne tıkladığımda böyle bir hata alıyorum.Bunun bir çözümü var mıdır? reload yaptığımda ise bomboş sayfa oluyor ve dosyalar görünmüyor tekrar ![]() |
| ||||
| Merhaba, Bence /sripts/upcp --force yapın bi cpanel'i upgrade etsin.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| mrb dediğniz gibi cpanel'i upgrade ettim ama sorun devam ediyor.Yalnız bir sitede bu hata var .sunucudaki diğer sitelerde böyle bir sorun yok |
| |||
| hayır site ilk defa benim sunucuda kuruldu ilk başlarda böyle bir hata vermiyordu son 2 gündür böyle bir hata alıyor. public_html klasorunu yedekleyip silip yenıden atsam sorun düzelir mı acaba ? |
| ||||
| public_html'yi silip yeniden oluşturursanız sorun düzelmez fakat public_html içerisindeki dosyaların ve phpmyadmin'den sitenin databaselerini yedekleyip domaini terminate edip yeniden hesap oluşturarak yedekleri yüklerseniz sorun düzelecektir. Muhtemelen hesap açma sırasında oluşan bir hatadır. |
| |||
| dediğiniz gibi terminate yaptım ve yeniden kurdum accountu.Sonra ftp dosyalarını atmaya başladım daha yarısında iken dosyaları file manager gösteriyordu en son ftp de dosya transferi bittiğinde aynı hata söz konusu oldu.Acaba ftp deki dosyalardan biri mi bozuyor filelist dosyasını ? |
| ||||
| bazı sitelerdeki dosyalar çalıştırılması sonucu chmodu 0 yapıp bu hataya sebep olabilir (test adlı bir script kurmuştum, www klasöründeki bazı dosyaları 0 chmoduna getiriyordu.sanırım söz konusu hatayı ben de alıyordum*) belki hata bu sebeple oluşmuş olabilir. Farklı bir site kurup deneyebilirmisin ya da ftp deki tüm dosyaları silmek istediğinde hata alıyor musun? hangi script-sistemi kullanıyorsun? |
| |||
| smf script kullanıyor müşteri.tekrar terminate ettim ve kurdum şu an file manager çalışıyor.dediğiniz gibi müşteri şikayetçi oldugunda ftp adresine girerken author... gibi bı hata da veriyordu.şu an bir sorun yok tekrar olursa söylerim.yardımlarınız için çok teşekkür ederım |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |