cPanel 2082 » Soru ve Cevaplar

Cmos izinleri hatası

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » cPanel 2082 » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06.04.08, 04:40 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
karakalem59 is on a distinguished road
Chmod izinleri hatası

Merhabalar

Linux Server'da sorunsuz bir Joomla 151 kurulumu yaptım ama extplorer'ı yüklemeye çalışınca upload'ın başarılı olduğu ancak izinlerin oluşmadığı uyarısı geldi. fetchscript.php nin 777 yapılması uyarılıyordu.
Cpanel'den administrator/components/com_extplorer dosyasına ulaştığımda izini 755 idi ve altında fetchscript.php nin izni de 644 idi.
com_explorer ve altındaki dosyaların izinlerini 777 yapmak istediğimde chmod failed: Operation not permitted uyarısı aldım ve gerekli işlemi başaramadığım için ne extplorer ne de başka bir component'i çalıştıramıyorum.
Sorunun çözümünü bilen arkadaşların desteğini bekliyorum.

Sorunsuz günler dileğiyle...

Konu Tickhi tarafından (06.04.08 Saat 10:47 PM ) değiştirilmiştir..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 06.04.08, 05:24 PM
dexigner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 11
dexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud of
dexigner - MSN üzeri Mesaj gönder
Şu kodu uygulayın;

Alıntı:
chown -R username:username /home/username/public_html/administrator/components/com_extplorer/
  #3 (permalink)  
Alt 06.04.08, 06:08 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
karakalem59 is on a distinguished road
Alıntı:
dexigner´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu kodu uygulayın;
İlginize teşekkürler dexigner ama sisteme yeterince hakim değilim. Bu kodun uygulancak yerini ve şeklini izah edebilirseniz çok sevinirim.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #4 (permalink)  
Alt 06.04.08, 10:45 PM
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1012
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
Sunucu üzerinde root yetkiniz varsa Dexigner'in verdiği kodu ssh üzerinden çalıştırın.

Seçenekler
Stil