cPanel 2082 » Soru ve Cevaplar

cPanel Kurdum ama hatalar..

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » cPanel 2082 » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 10.07.07, 01:26 AM
Seyhmus

cPanel Kurdum ama hatalar..

1. http://ip/~useradı çalısmıyor
2.hesap açarken 4 dns belirliyor.
örnek :
nameserver : ns21.bilmem.com
ns22.bilmemne.com
ns21.bilmemne.com
ns21.bilmemne.com
şeklinde

3. Ircd ayarladım actım sunucunun birini 1 dk aradan gecmiyor kendiliğinden kapanıyor.
cPanelden mi oda ?

Simdiden Cevaplarınız için teşekkur ederim.

iyi çalısmalar.

Konu Seyhmus tarafından (10.07.07 Saat 01:35 AM ) değiştirilmiştir..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 10.07.07, 01:44 AM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
1.

WHM >> Account Functions >> Disable or Enable Demo Mode

kısmına geliyoruz.Demo mode on yapacağımız hesabı seçiyoruz be enable diyoruz.

2.

WHM >> Server Configuration >> Basic cPanel/WHM Setup

kısmına geliyoruz

ve şunları buluyoruz

Primary Nameserver
Secondary Nameserver

Tertiary Nameserver
Fourth Nameserver

bunlar bizim ns lerimizdir.4 adet gördüğünüz gibi.bunlardan iki tanesi fazla.ilk ikisini yazacaksınız diğerleri boş kalacak.Sadece Primary ve Secondary olanlara sırası ile ns lerinizi yazmanız yeterli.

3.

bu sorununuzun cPanel ile yakından uzaktan bir alakası yok.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 10.07.07, 02:07 AM
Seyhmus

Teşekkur Ederim hocam.

iyi çalısmalar.
  #4 (permalink)  
Alt 14.03.08, 11:49 AM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
uNSALs is on a distinguished road
1. http://ip/~useradı çalısmıyor

bende bu olay çalışıyor ama www.siteadı.com yazında ana paneli gösteriyor..
kullanıcının klasörüne yönlendirmiyor.. kurulumdan sonra bunula ilgili bir ayar yapmam gerekiyormu?
  #5 (permalink)  
Alt 14.03.08, 06:01 PM
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1
Cedric is on a distinguished road
1.)
security center içinde "mod_userdir" bölümü var. orası açıksa kapat, kapalıysa aç.
  #6 (permalink)  
Alt 16.03.08, 10:53 PM
Atari

ustam cevabın için teşekkür ederim. dediğini uygulayacağım ama sormak istediğim bir şey daha var.

Centos 5 üzerine Cpanel kurdum... Cpanel ve WHM daha önce kullandım ama kendi serverıma kurulumumu hiç gerçekleştirmedim.. ben şuan öğrenme aşamasındayım....

WHM kurduktan Basic Setup WHM (sol en üstte) burada main shared ip bölümü var.
bu bölüme local ip olan 192.168.0.XX mi yok static olan İP'imizimi yazmamız gerekiyor...
tahminime göre static ip yazmamız gerekiyor. ama statik ip yazdığımda dediğim gibi siteler açılmıyor. local ip yazdığımda localden girdiğim bilgisayarlarda siteler açılıyor... ağ dışından girenlerde açılmıyor...

ustamın dediğini uygulamadım yarın sabah ilk işim ustamın dediğini uygulamak olacak inşallah neticeye ulaşırım...

cevabınız için teşekkür ederim...
iyi akşamlar, iyi çalışmalar.
  #7 (permalink)  
Alt 17.03.08, 05:28 PM
Atari

sonunda kafayı yedim
bilgisayarı tekrar formatladım ve yükledim....
firewall ve selinux kapattım localdeki bilgisayardan
192.168.0.50 yazınca cpanel anasayfası gözüküyor ama ana ip yazınca 78.186.192.XX
cpanel ana sayfası gözkmüyor..
gerekli portları açıp ağ içerisindeki başka bir bilgisayara yönlendirince windows sunucu çalışıyor.
ama bu yeni kurduğum linux sunucuya yönlendirince açılmıyor. anamadım gitti

Konu uNSALs tarafından (17.03.08 Saat 05:36 PM ) değiştirilmiştir..

Seçenekler
Stil