| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Site klonlama işlemi sorusu ? Arkadaşlar geçende konu açtım da işlemi tam yapamadım bu nette nerde aradıysam yok, sağolsun hostbank öne1iler yazdı ama olmadı, sorum şu www.site1.com kurulu cpanelde yayında bir site daha var www.site2.com site1 deki database ve bütün site yedeğini, site2 ye klonlamak istiyorum nasıl kısa yoldan yaparım, ama databaseler ve site çalışacak, benim klonlama istediğim site altyapısı joomla birde bunu detaylı anlatırsanız forumlarda ilk olur sevgiler |
| |||
| hep database yolu veya dosya yollarında hata veriyor, veya yüklenmiyor |
| ||||
| Klonlamaktan kastınızı tam olarak anlıyamadım. neyse ben anladığımı yazayım. site1 ve site2 aynı sunucuda varsayarsak. site1 dekide dosyaları site2 içine atalım Kod: cd /home/site1/public_html mkdir /home/site2/public_html/site2dosyalari cp -r * /home/site2/public_html/site2dosyalari chown -R site2 /home/site2/ Kod: cd /var/lib/mysql/site1_db cp -r * /var/lib/mysql/site2_db Kod: /scripts/mysqlup --force
__________________ domain bayiliği Konu Fesih BICER tarafından (17.09.07 Saat 12:29 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |