| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Türkçe Dil İle İlgili Bir Soru
Merhabalar, Cpanel dil paketlerinin mantığı hakkında bir sorum olucak. Bir reseller kullanıcısıyım. Bir sunucuda cpanel tek bir yapı halinde kurulur ve tüm bölünmüş hesaplarda aynı yapı mı geçerlidir yoksa her hesabın farklı cpanel bölümü mü mevcuttur? Velhasıl ben hosting firmamdan kendi resellerıma türkçe dil desteği istemekte haklımı mıyım? Haksız mıyım? Bana verdikleri cevap türkçe dil sürümü rc bazı problemler yaratıyor oldu. Benim cevabım ise "siz paketi kurun kullanıp kullanmamak bana kalsın." Eğer ki anlatabildiysem bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. |
|
| |||
| |||
|
Şuan İnternet ortamında dağıtılan Türkçe Dil paketleri tam anlamıyla türkçe Dili desteklemiyor firmanızın size türkçe dil desteğini verip vermemesi firmanın İnsafiyatine kalmış ben böyle bir sorunla uğraşmak istemediğimden dolayı Lisanslı olarak sunucu Makinama Rvskin kurdum rvskin ile birlikte 25 farklı cpanel dil seçeniğide sunuyorum Müşterilerime hem Bayii reseller müşterilerime hemde Webhosting müşterilerime cpanel görüntüsüde sunayım size cpanelin temasıda muhteşem hale geliyor Rvskin ile Lisanslı ama verdiğim lisans ücertine değiyor Müşterilerim Lisans Ücreti ödemiyor tabiki ben sunucu yöneticisi olarak ödüyorum : ) İyi Hizmet vermek içn elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz cPanel Görüntüleri ![]() ![]() Last edited by KLAMP; 02.03.10 at 22:35. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |