| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Hello I bought a vps licance from you for vps.Ip is 78.40.225.59 but you do not open it.You said me fraud paypal but paypal is mine.if you want,look information below. paypal email: xxxx@hotmail.com en sona paypaldan resmini çekin para yolladığınıza dair ekleyin I am waiting answer as soon as Best Regards
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
| ||||
| ben yavaş yavaş kafayı sıyırmaya başladım ,:s ![]() ![]()
__________________ Bişey Söylemeye Hacet yoq Gurbann yeah |
| ||||
| Kısaca diyorlarki çok fazla sahte sipariş yolladıklarından ıp adresleri bloke edildi.Daha fazla ücret öderseniz açılcakmış:=)
__________________ As I Said,Death is not a solution for deads |
| ||||
| Paramızı geri istedik bakalım ödeme gelicek mi ? No buycpanel :S Yes Cpanelsource ![]()
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| gelmez.. cpanel IPsi aktif edilince adamlardan para kesiliyor sonuçta
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |