| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Mail Gönderemiyorum
Merhaba Arkadaşlar. Benim bi problemim var ve delirmek üzereyim :@ Ben CPanel'den mail gönderemiyorum. PHP Üzerinde mail scripti yazdim. Onunlada gönderemiyorum. Sorun ne olabilir. Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkür ederim.
__________________ [-Yalan Yıllar, Sahte Dostlar... -] Son Düzenleme: harbiturk; Tarih / Saat: 01.11.07 19:10. |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, root siz misiniz?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
Arkadasim hangi root bilmiyorum ama ben hiç root nickiyle biyere üye olmadımSorunum hakkında bilgi verecek yokmu?
__________________ [-Yalan Yıllar, Sahte Dostlar... -] Son Düzenleme: harbiturk; Tarih / Saat: 02.11.07 10:13. |
|
| |||
| |||
![]() Sinan hoca server da genel yetkili -yani tüm yetkilere sahip kullanıcı -yani root user sizmisiniz diye sormuş. Ona göre talimatlar vericek |
|
| ||||
| ||||
|
Tamamen katılıyorum ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Evet, yani sanırım. ne yapmam gerekiyor?
__________________ [-Yalan Yıllar, Sahte Dostlar... -] |
|
| ||||
| ||||
| Ssh' a bağlanın; scripts/eximup --force komutunu yazın.İşlem sonlanınca tekrar mail göndermeyi deneyin.Bakın bakalım göndericekmi.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
1. ihtimal : Sisteminizde yüklü bir firewall varsa ayarlarının bızıklanıp e-posta servis portları kapatılmış olabilir. 2. ihtimal : bir posta servisi yüklü değildir 3. ihtimal : Sunucu üzerinden e-posta gönderirken kullanmak istediğiniz fonksiyonlara izin verilmiyor olabilir (phpmail , sendmail gibi...) 4. ihtimal : e-posta servisiniz geçici olarak rahatsızlanmıştır. Bir adet vitamin verin ( scripts/eximup --force ) Üsttekileri değerlendirin muhtemelen postanızı göndermeyi başaracaksınızdır. Bu arada umarım delirmemişsinizdir. 3 Mesajınızı da buraya yazmışsınız ve daha uğramamışsınız... Sizi merak ettik umarım iyisinizdir |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
) yok yok iyiyim host Saglayicim ile kavga ediyordukda
__________________ [-Yalan Yıllar, Sahte Dostlar... -] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |