| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (5) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| ozaman şöyle deneyin scp komutu ile mysql tablolarını ham olarak yei sunucya alın ve yeni sunucuda mysql rpmlerini tekrar yükleyin sorun çıkacağını sanmıyorum. ör: cd /var/lib/mysql/hemonun veritabanı scp -r * 11.11.11.11:/var/lib/mysql/hemonun veritabanı ve şimdi yeni 11.11.11.11 ip nolu yeni sunucnuza giriş yapın mysql rpmlerini güncelleyin /scripts/mysqlup --force
__________________ domain bayiliği |
| ||||
| Alıntı:
mysql --user=kullanıcı --password=şifre --default-character-set=utf8 veritabanı < veritabanı.sql
__________________ domain bayiliği |
| ||||
| Hayır................
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
| |||
| DB yüklemek için sshyi kullanmak istediğim de aşağıda ki sorunla karşılaşıyorum.CP kullanıcı adını giriyorum fakat şifre girilmiyor hiç bir şey yapamıyorum.Server sahibine sordum ssh açık dedi.Sebebi nedir acaba ; ![]() ![]() |
| |||
| Bağlandığımda şöyle bir hata çıkıyor CP den halledebilirmiyim acaba? Kod: Shell access is not enabled on your account! If you need shell access please contact support. |
| |||
| gayet güzel bir konu. açıklayıcı da olmuş. teşekkür ederim. ancak şöyle bir hata aldım. yardımcı olabilir misiniz? ERROR at line 1: Usage: \. <filename> | source <filename> |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/database-makaleleri/167-sshden-veri-tabani-yuklemek-indirmek.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Ssh ile database yüklerken şifreyi soruyor, yazıyorum hata veriyor. - Webmaster Forumu | This thread | Pingback | 05.04.08 05:04 AM | |
| 10000 Konuluk Wordpress Video Veritabanı Bedava - Sayfa 3 - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Pingback | 22.02.08 06:36 PM | |
| Utf 8 ASCII � | This thread | Refback | 30.01.08 05:28 PM | |
| .sql olarak bilgisayarımda kayıtlı yedeği nasıl .gz şeklinde nasıl sıkıştırabilirim ? - Webmaster Forum | This thread | Refback | 17.08.07 11:44 AM | |
| 1.15 gblık veritabanını nasıl dump ederim - Webmaster Zone | Post #1 | Pingback | 26.06.07 01:58 AM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |