| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (5) | Seçenekler | Stil |
| |||
| 75 mb civarındaydı veritabanı. cpanelden yedek almıştım. admin paneli dediğiniz bu mu? Yedek sadece harddiskimde var. Eski sunucu ile bağlantım kesildi. Acaba ne yapabilrim. Bigdump da olmadı. 3 saniye sonra Congratulations yazıyor ama yedekler falan yüklenmemiş gözüküyor. parçalara mı bölmem lazım acba? o zaman olur mu? |
| |||
| ssh var. vps sunucu da bana ait. harddiskimdeki veritabanını FTP'ye attım. oradan ssh ile yükle dedim ve şu hatayı aldım. ERROR at line 1: Usage: \. <filename> | source <filename> sunucu bana ait olduğu için daha kolay yolu olabilr mi bunun? nasıl yapabilirim. günlerce denemediğim yol kalmadı. |
| ||||
| - Hangi komutu denediğinizde bu hatayı aldınız ? - Sunucunuzda WHM panel mi kullanıyorsunuz ? |
| |||
| mysql -u dbkullanıciadi -p dbadi < /home/netlojik/public_html/netlojik.sql bu komutu kendi siteme uyarladım. Sunucumda WHM/cpanel kullanıyorum. |
| ||||
| -pSIFRE p den sonra şifre için boşluk bırakmayın mysql -uDBKULLANICI -pSIFRE DBADI< /home/netlojik/public_html/netlojik.sql |
| ||||
| ben verdiğim komutu kullanıncada sonradan şifre ister. galiba sorun veri tabanı dosyasının ismi yalnış desem ? |
| |||
| valla isim doğru görünüyor. Başka hangi yöntemi kullanabilrim? |
| |||
| peki database şifresini girdikten sonra bu hatayı veriyor sebebi nedir acaba õíÉêÓ8' at line 1 [root@s1 ~]# |
| |||
| daha önce veritabanını .gz olarak sıkıştırmıştım. bu dosyayı serverda public_html altına attım. şimdi bu dosya içindeki veritabanını phpmyadmine dump etmek istiyorum. bunun için sanırım öncelikle sıkıştırılmış dosyayı açmak olacak. öğrendiğime göre gz uzantılı dosyalar gunzip komutuyla açılıyormuş.bu komutu denedim fakat No such file or directory şeklinde hata alıyorum. komutu şu şekilde kullandım PHP- Kodu: |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/database-makaleleri/167-sshden-veri-tabani-yuklemek-indirmek.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Ssh ile database yüklerken şifreyi soruyor, yazıyorum hata veriyor. - Webmaster Forumu | This thread | Pingback | 05.04.08 05:04 AM | |
| 10000 Konuluk Wordpress Video Veritabanı Bedava - Sayfa 3 - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Pingback | 22.02.08 06:36 PM | |
| Utf 8 ASCII � | This thread | Refback | 30.01.08 05:28 PM | |
| .sql olarak bilgisayarımda kayıtlı yedeği nasıl .gz şeklinde nasıl sıkıştırabilirim ? - Webmaster Forum | This thread | Refback | 17.08.07 11:44 AM | |
| 1.15 gblık veritabanını nasıl dump ederim - Webmaster Zone | Post #1 | Pingback | 26.06.07 01:58 AM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |