| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (5) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| dosya.gz 'nin bulundugu dizinde değilsiniz. cd /dosya.gz 'nin bulundugu dizin gunzip dosya.gz veya gunzip /dosya.gz 'nin bulunduğu dizin şeklinde açabilirsiniz. |
| |||
| teşekürler aynen dediğiniz gibi yaptım oldu. fakat içindeki dosyayı nereye çıkardı bilmiyorum. dosya.gz public_html içindeydi. yine aynı klasöre çıkarmıştır diye düşünüp baktım fakat birşey göremedim. birde dosya.gz içindeki dosyayı sql dosyası olarak mı çıkarıyor. |
| |||
| evet dosyayı gördüm. fakat bu dosyanın uzantısı yok. |
| ||||
| ERROR 1045 (28000): Access denied for user 'umutkurt_umut'@'localhost' (using password: YES) Bu hata nedir yahu ? Site ftp sindeki veritabanını yüklerken çıktı. cd /var/lib/mysql mysql -u hostuser_dbkullanici -p hostuser_dbadi < /home/hostuser/public_html/yedek.sql ve daha sonra mysql root şifresini girdim. Bu 3 adımı uyguladım ve baştaki hata çıktı arkadaşlar
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
| ||||
| mysql root şifresini girmeyeceksin. umutkurt_umut mysql kullanıcısının kendi şifresini gireceksin. |
| |||
| PHP- Kodu: |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/database-makaleleri/167-sshden-veri-tabani-yuklemek-indirmek.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Ssh ile database yüklerken şifreyi soruyor, yazıyorum hata veriyor. - Webmaster Forumu | This thread | Pingback | 05.04.08 05:04 AM | |
| 10000 Konuluk Wordpress Video Veritabanı Bedava - Sayfa 3 - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Pingback | 22.02.08 06:36 PM | |
| Utf 8 ASCII � | This thread | Refback | 30.01.08 05:28 PM | |
| .sql olarak bilgisayarımda kayıtlı yedeği nasıl .gz şeklinde nasıl sıkıştırabilirim ? - Webmaster Forum | This thread | Refback | 17.08.07 11:44 AM | |
| 1.15 gblık veritabanını nasıl dump ederim - Webmaster Zone | Post #1 | Pingback | 26.06.07 01:58 AM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |