| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (5) | Seçenekler | Stil |
| |||
| Arkadaş Güzel anlatmış ama Root WHM de geçerli plesk panek kullanan arkadaşlar sunucunun veri tabanını yedeklemek için admin kullanıcı adını ve plesk şifrelerini kullanacaklar. Belki bilmeyen Olabilir.. Ayrıca Önemli bir sorun daha var Plesk panelde bütün MYSQL in yedeğini aldınız. Plesk yedeğini almadıysanız genelde versiyon değişimlerinde oluyor bu ( Fazla da domain yokda teker teker açarım domainleri diye düşünülüyor ) Sql i yukleyince sorun olmuyor ama plesk panel bu sefer Çalışmıyor Mysql şifresi farklı Plesk admin şifresi farklı oluyor bu ssh dan editlenebiliyor mysql fakat bu sefer de bütün domainlerin ip adresleri dns leri falan eskisi gibi olmak zorunda yoksa dns lerde hata veriyor. |
| ||||
| Merhaba hocam ben bir db yüklicektim, yedek.sql dosyasını site dizinine attım ve ssh'dan root olarak aşağıdaki komutları uyguladım. cd .. cd home cd sitedizini cd public_html cd db ( yedek.sql dosyası burada ) ve db dizininde mysql -u db_user -p db_adi < yedek.sql şeklinde komutu yazdım Mysql şifresini sordu onuda yazdım sorunsuz bir alt satıra geçti komut dizini geldi bu işlemlerden sonra 4 mb'lık bir db yi kaç dk da yüklemesi gerekir ?
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| Dediğine göre veri tabanı yüklenmiş. 4 mb lik veri tabanını yüklemek 1 saniye zaman almaz her halde
__________________ domain bayiliği |
| ||||
| evet Fesih'in dediği gibi, 150mb db'i 30 saniyede yüklediysem, 4mb 1 saniye sürer en fazla ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| ilk denemem de yanlış yapmışım, bu sefer ftp deki veritabanı boşalmış ondan yüklememiş sorunu çözdüm arkadaşlar.
| ||||
| phpmyadminden yedek alıp ssh'dan diğer server'a yükledim karakter hatası verdi acaba nasıl çözebilirim bu durumu ?
| ||||
| karakter sorunu sunucunuda yüklü connection colllation ile ilgilidir yükleme esnasında aynı collation seçerseniz sorun kalmaz Aşağıdaki komutu kullanabilirsin (Buradaki UTF8 senin sunucuda yüklü mysql serverin default connection collation dur ) PHP- Kodu:
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
| ||||
| Alıntı:
Alıntı:
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/database-makaleleri/167-sshden-veri-tabani-yuklemek-indirmek.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Ssh ile database yüklerken şifreyi soruyor, yazıyorum hata veriyor. - Webmaster Forumu | This thread | Pingback | 05.04.08 05:04 AM | |
| 10000 Konuluk Wordpress Video Veritabanı Bedava - Sayfa 3 - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Pingback | 22.02.08 06:36 PM | |
| Utf 8 ASCII � | This thread | Refback | 30.01.08 05:28 PM | |
| .sql olarak bilgisayarımda kayıtlı yedeği nasıl .gz şeklinde nasıl sıkıştırabilirim ? - Webmaster Forum | This thread | Refback | 17.08.07 11:44 AM | |
| 1.15 gblık veritabanını nasıl dump ederim - Webmaster Zone | Post #1 | Pingback | 26.06.07 01:58 AM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |