| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Benim anlamadığım şu : zaten mysql root şifresi aynı zamanda phpmyadmin şifresidir. nasıl hem biliyor hem bilmiyrsun onu anlamadım
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
| ||||
| sayın tespara burada zaten kastedilen odur.pma şifresi değiştirme anlatılıyor yukarıda. lakin oraya direk şifreyi yazıp değiştirmek olmuyor bu yüzden bu işlemleri uygulamak gerekiyor ![]()
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Kardeş oldukça faydalı bir bir makale yayınlamışsın, sağol. Asıl olarak benim yapmak istediğim sunucuda bulunan databasenin birine dışarıdan erişim vermek. Centos kurulu bir vps sunucu var. SSh ile dediklerini adım adım yaptığımda password bölümü 1 olarak görünüyor. mysql -u root -p komutu verdğimde ise benden şifre istiyor, haliyle 1 yazıyorum hata veriyor. root şifremi denedim yine olmadı. Başka nasıl yapabilirim. Şifre değiştirme işlemi yapmamdaki sebep, db ye dışarıdan bağlantı yapabilecek bir kullanıcı eklemek. Başka şekilde yapılabiliyor mu? Teşekkürler. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/database-makaleleri/235-phpmyadmin-root-sifresi-resetleme-degistirme-sifirlama.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhpMyadminde Acces Denied Hatası - Webmaster Forumu - Webmaster Zone | This thread | Refback | 29.03.08 07:32 PM | |
| Cpanel: AÄŸustos 2007 | This thread | Refback | 06.09.07 11:08 AM | |
| Mysql Restart Yardım - Sayfa 2 - Webmaster Forum | This thread | Refback | 14.08.07 06:41 PM | |
| PhpMyadminde Acces Denied Hatası - Webmaster Zone | Post #1 | Pingback | 11.07.07 02:33 PM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |