| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Mysql serveri dış Erşime açmak mysql veri tabanı serveri kurdunuz ve dışarıdan mysql front ve benzeri programler ile bağlanamıyorsanız sırası ile aşağıdakileri yerine getirin Linux için ssh girdikten sonra : mysql -u root -p (şifreyi soracak alt satırda ) daha sonra connect mysql update user set Host = '%' where User = 'root'; flush privileges; ve artık mysql dışardan erişebiliriz. Windows için c:\mysql dizini için olduğunu varsayalım Kod: cd c:\mysql\bin mysql.exe -u root -p şifre Kod: connect mysql update user set Host = '%' where User = 'root'; flush privileges; Dikkat edin bu riskli olabilir önemli verileriniz var ise kaynak: enderunix |
| ||||
| Onu sormadım (zaten o varsaylan değer) peki Public IP den gelen isteği Host IP ye yönlendirecek komut belirtmedin bunu neden belirtmediğini sordum ?
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
| |||
| Ama zaten bunun için bir komut gerekmiyor ki. Bu zaten Mysql Front programı ile Mysql Server a uzaktan erişim işlem yapmak için. Yani yukarıdakilerin hepsi ile bu işlemi yapabilirsiniz. |
| |||
| Peki nasil kapatacaz Arkadaşım eline sağlık güzel bir anlatim ama açılanı kapatmak istediğimizde nasil bir yol izlemeliyiz Teşekkurler |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |