| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| tam yapıyordum ki " 1gb ram ve daha altı ram sahibi olan sunucularda kesinlikle uygulamayınız. " Bunu görünce vazgeçtim. sağol bilgi için |
| ||||
| 1gb ram li bir sunucuda bu işlemi yaparsanız ters etki yapar aksini sql kullanımınız fırlar ![]() aman dikkat
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Zaten 1 gb ram sunucuya naparsan yap mySQL kullanımı düşmez :p
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| 2 Gb Ramli Sunucumda ben my-large.conf u kullanmaya başladım. Şuan için performans daha iyi gözüküyor . |
| ||||
| large değil huge ![]()
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Hocam Huge den tam performans alabilcemk için 3 gb ram lazım diye biliyorum. 1 Gb üstü içinde large kullanılıyor diye biliyor dum ? Yanlışmıyım? |
| ||||
| 1gb ram de bu işlemi yaparsanız sunucu muhtemelen çıldırır. 2gb ve daha fazlasında etkili olur. gözle görülür bir performans artışı 4gb ram ve daha üstünde olur.
| |||
| Peki benim 2 gb ram ile large ı kullanmam da herhangi bir sakınca varmı? |
| ||||
| Yoo neden sakınca olsun ki. Kullanmaya devam ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/database-makaleleri/350-my-huge-cnf-my-cnf-mysql-optimizasyon.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| CPu artışı - Webmaster Forum | This thread | Pingback | 22.09.07 02:36 PM | |
| WHM/CPANEL Çok önemli Arkadaşlar. Uzmanlar Buraya bir el atın lütfen. - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 15.08.07 06:26 PM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |