Database » Makaleler

Bigdump Veritabanı Yükleme

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Database » Makaleler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack (3) Seçenekler Stil
  #21 (permalink)  
Alt 21.05.08, 02:08 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
XLEON is on a distinguished road
S.a

Kardeşler ksr bakmayın ama benim bir sorum olacak umarım yardım edersiniz.

// Database configuration

$db_server = "localhost"; //Sunucu ki büyük ihtimalle böyle kalır
$db_name = "db_ismi"; //Veritabanı ismi
$db_username = "db_kullanici"; //Veritabanı kullanıcı adı
$db_password = "sifre"; //Veritabanı şifresi

// Other Settings
$filename = "dosya.sql"; //Yedek dosyasının ismi
$linespersession = 500; // Her seferde sorgulanacak satır sayısı
$delaypersession = 0; // Her tekrardan önce milisaniye cinsinden bekleme süresi (2000=2saniye)

Ben buralara gerekli bilgileri yazdım ama burada hangi dosyalardan bahsedildiğini anlayamadım.Biraz acemiyim de .Lütfen nasıl yazılacağını açıklayabilirmisiniz.Yedek almak için geç bile kaldım.Lütfen yardım edin....Arkadaşlar ayrıntılı bir biçimde yedek almayı ve yüklemeyi anlatabilirseniz benim için çok iyi olacak.Bir çok sitede yardım talebinde bulundum ama destek siteleri olmalarına rağmen hiçbir yararları olmadı.Lütfen inş. siz yardım edin bari.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #22 (permalink)  
Alt 21.05.08, 02:28 PM
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Bigdump yedek almaz, yalnızca almış olduğunuz MySQL veritabanı yedeğinizi restore eder. Yedeğinizi panelinizin yedek kısmından almalısınız..

Eğer cPanel kullanıyorsanız:
Cpanel Full Yedek Alımı
  #23 (permalink)  
Alt 21.05.08, 03:13 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
XLEON is on a distinguished road
Eyw. fakat adminkp den yedeği alıyorum ama herhangi bir sorun olduğunda geri nasıl yükleyebilirim ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/database-makaleleri/84-bigdump-veritabani-yukleme.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
CMS Rehberi - WordPress - Joomla - Coppermine - phpBB » Blog Archive » BigDump ile SQL Yükleme This thread Pingback 22.09.07 02:08 PM
Hostum Sitemi Kurcalamış? - IPBAccess Forum This thread Refback 19.09.07 02:28 AM
Bigdump Yöntemiyle Veritabanı Yüklemek - Webmaster Zone This thread Pingback 28.06.07 10:32 AM

Seçenekler
Stil