Database » Soru ve Cevaplar

vb db hatasi

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Database » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07.01.08, 06:47 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
cigazen is on a distinguished road
cigazen - MSN üzeri Mesaj gönder
vb db hatasi

arkadaslar sıtemı baska bı alana tasımak ıstedım ve sql yukledıkten sonra bu hatayı alıyorum her ana sayfayı actıgımda ıcerı konularda ve admınde sorun yok sadece anasayfada sorun bu;

hatasını verıyor nasıl bu sorunu kaldırabılırım yardım?
Not: Sadece bu hata Internet explorer de var Mozilla Firefox da yok...

Konu cigazen tarafından (08.01.08 Saat 02:21 AM ) değiştirilmiştir..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 07.01.08, 08:40 PM
misc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 21
misc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond repute
misc - MSN üzeri Mesaj gönder
internet explorerin hangi sürümü bu?
diğer sayfalarda yapmama sebebi cache yapmasından olabilir.
Tahminimce bir javascript hatasıdır.
sistemdeki *.js dosyalarını tekrar tazeleyin
ya da !
mod kurmuşsanız diğer site&sunuculardan çekilen *.js dosyalarının bulunduğundan emin olun...
diye bildiklerimi sıraladım.

bu arada sql ile ilgisi olmadığı kanısındayım.

Konu misc tarafından (07.01.08 Saat 08:41 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: sql
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 07.01.08, 10:47 PM
Atari

eskı bı sql yı yukluyorum vb forumdur bu onda hata yok ama en son cektıgımde hata var dediklerinide gozden gecırecem bıde sadece forumun ana sayfasında var ıcerıkte ve baslıklarda konularda yok reklam olmassın ama site su girin bakın 1 dakıka sonra uyarı gelıyor Sefalet.Org - vBulletin
  #4 (permalink)  
Alt 07.01.08, 11:00 PM
misc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 21
misc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond reputemisc has a reputation beyond repute
misc - MSN üzeri Mesaj gönder
Sunucu bulunamadı...

ilk önce sıfır veritabanı ile deneyin bir de o dediğiniz veritabanı ile deneyin eğer hata gerçekten veritabanı yüzündense zaten anlarsınız ancak yine javascript koduna çıkıyormuş gibi geliyor bana veritabanı içinde javascript kodu bulunabilir bunu da göz önünde bulundurun, dediğim gibi önbellek olayı olabilir olmayadabilir. site açılırsa incelerim...

ie7 ile girdim bir sorun yok gibi..

Konu misc tarafından (07.01.08 Saat 11:05 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: time
  #5 (permalink)  
Alt 08.01.08, 01:56 AM
Atari

valla hala devam edıyor şimdi aktıf bı sekıldedı
Sefalet.Org - vBulletin

Konu cigazen tarafından (08.01.08 Saat 02:21 AM ) değiştirilmiştir..

Seçenekler
Stil