| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| internet explorerin hangi sürümü bu? diğer sayfalarda yapmama sebebi cache yapmasından olabilir. Tahminimce bir javascript hatasıdır. sistemdeki *.js dosyalarını tekrar tazeleyin ya da ! mod kurmuşsanız diğer site&sunuculardan çekilen *.js dosyalarının bulunduğundan emin olun... diye bildiklerimi sıraladım. bu arada sql ile ilgisi olmadığı kanısındayım.
__________________ Macromedia Flash * kullanabilen kişi ya da kişiler ile dostluk babında muhabbet etmek isterim , özel mesaj atana süpriz hediye.. ![]() Konu misc tarafından (07.01.08 Saat 08:41 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: sql |
| |||
| eskı bı sql yı yukluyorum vb forumdur bu onda hata yok ama en son cektıgımde hata var dediklerinide gozden gecırecem bıde sadece forumun ana sayfasında var ıcerıkte ve baslıklarda konularda yok reklam olmassın ama site su girin bakın 1 dakıka sonra uyarı gelıyor Sefalet.Org - vBulletin |
| ||||
| Sunucu bulunamadı... ilk önce sıfır veritabanı ile deneyin bir de o dediğiniz veritabanı ile deneyin eğer hata gerçekten veritabanı yüzündense zaten anlarsınız ancak yine javascript koduna çıkıyormuş gibi geliyor bana veritabanı içinde javascript kodu bulunabilir bunu da göz önünde bulundurun, dediğim gibi önbellek olayı olabilir olmayadabilir. site açılırsa incelerim... ie7 ile girdim bir sorun yok gibi..
__________________ Macromedia Flash * kullanabilen kişi ya da kişiler ile dostluk babında muhabbet etmek isterim , özel mesaj atana süpriz hediye.. ![]() Konu misc tarafından (07.01.08 Saat 11:05 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: time |
| |||
| valla hala devam edıyor şimdi aktıf bı sekıldedı Sefalet.Org - vBulletin Konu cigazen tarafından (08.01.08 Saat 02:21 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |