| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Merhaba Sunucumun üzerine mysql 5 kurdum, daha doğrusu güncelledim. Ardından böyle bir hata aldım. yabancı forumlarda, apache compile yada sql restart tavsiye ediyorlar, hepsini denememe rağmen sonuc alamadım. Tam olarak aldığım hata su şekilde Kod: MySQL error: 2002 Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) Query: /scripts/mysqlup --force Bunuda denedim ama olmadı ![]() Konu youdie tarafından (11.02.08 Saat 02:42 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Evet kendi sorunumu çözdüm, sorunun çözümünü sizinle de paylaşayım , mysql.sock 2 yada 111 hatası alırsanız yapmanız gerekenler şunlar. Aslında çok basitmiş ama benim1 günüm gitti ![]() önce root olarak giriş yapıyoruz ardından mv /etc/my.cnf /etc/my.cnf.BAD Yazıyoruz sonra tekrar sunu yazıyoruz ve update ediyor /scripts/mysqlup --force |
| |||
| Arkadaşım çok teşekkürler,çoğu insan kendi sorununu çözünce başkasınında paylaşmasını düşünmüyor,çok işime yaradı..
__________________ http://www.ismakina.org |
| |||
| bu problem mysqli 5 e update ettiğimde çıktı,ve hiç birforce komut yada php derleme ile düzelmedi,sadece mv /etc/my.cnf /etc/my.cnf.BAD le düzeldi,işin garibi başka serverdada aynı şeyi yapmıştım forceyle düzelmişti
__________________ http://www.ismakina.org |
| |||
| Alıntı:
![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |