| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Merhaba arkadaşlar. plesk 8.3 kullanıyordum vps ve daha sonra ni-osman'ın ticaret bilgisi ile bana cpanel olan bir vps sattı plesk mysql 5 kullanıyordu şuan cpanel'de mysql 4 var ve 4 kullanmak istiyorum cünkü daha hızlı geldi gözüme 5 yapınca bozuluo siteler filan 8) eski sunucudan tüm yedekleri elle aldım var/lib/mysql/ klasorunu attım calışmadı cogu daha sonra tek tek elle sql olarak yedekledim ve cpanel olan vps'e sql olarak yükledim hepsini root'dan bazılarında sorun yaratıo bu konuda yardımlarınıza ihtiyacim var şimdiden teşekkürler herkese kolay gelsin |
| |||
| buda mysql tamir ederken aldıgım shh ekranında aldıgım hata resmi |
| ||||
| SSH'den veri tabanı yüklemek ve indirmek Linkte anlatıldığı gibi ssh'dan mysql yedek alın, ssh'dan yükleyin problem çıkmayacaktır.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| zaten öyle aldım hocam hepsini ilk mesajdada yazdım. |
| ||||
| Pardon, bence hiç uğraşmayın mysql'i güncelleyin gitsin derim ben.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| öyle yaptım hocam bende düzeldi tüm siteler ama gözle görürlür agırlık var şuan teşekkür ederim ilginden dolayı |
| ||||
| Sorun yüklenmeye çalışılan db nin şu ank isunucuda yükü olandan dah yeni olması. Eğer yedek alırken uyumluluk parametresini kullanrak yedekleseydin sorun olmazdı Kod: --compatible=mysql40
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |