| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Türkçe Karekter Sorunu Yeni bir script satın aldım. Script içerisindeki menü, veri tabanında (.sql uzantılı dosyada) tanımlanmış. Menüyü Türkçe'ye çevirdiğimde, ısrarla karekter hatası veriyor . Önce ilgili tablonun bütün karekter karşılaştırmalarını utf8_turkish_ci yaptım yedek alıp karekter hatalarını düzelterek yeniden içe aktar diyerek yükledim, sorunum çözülmedi, ardından "utf8_turkish_ci" olmayan yerleri "utf8_turkish_ci" haline getirerek bütün db nin yedeğini aldım, karekter hatalarını düzelttim, içe aktar diyerek yükledim yine olmadı, bütün bunları "phpmyadmin giriş sayfasında görülen - MySQL bağlantı karşılaştırması" bölümündeki karşılaştırmayı "utf8_turkish_ci" yaparak yeniden denedim nafile, işin içinden çıkamadım, Allah rızası için bir yardım... |
| |||
| Bir öneri olarak söylüyorum; denemekten bir şey çıkmaz ![]() sql uzantısını txt yap, notpad ile açıp farklı kaydet de. Bir ansi bir de utf-8 olarak kaydet. (ayrı ayrı kaydet) Daha sonra oluşturmuş olduğun txt dosyalarının uzantısını sql yap. Teker teker dene.
__________________ From hell 2 heaven.. |
| |||
| ı ıh denedim yine olmuyor, yine de teşekkürederim size |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |