| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| selam, birazda httpd ve php conf dosyalarındaki anahtarlardan bahsederseniz yardımcı olabiliriz. iyi çalışmalar.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| httpd timeout= 300 keepalive= on maxkeepalive requests=100 Keepalive timeout= 15 minspareservers=20 maxspareservers=40 Startservers= 20 maxclients= 1500 php max_execution_time= 60 max_input_time= 60 memory_limit= 16M post_max_size = 8M default_socket_timeout = 60 daha yazmam gereken varsa yazayım bu sorun hallolsunda ![]() Konu Mutlu tarafından (09.08.07 Saat 11:25 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Bir kere, MaxClient'i neden 1500 yaptınız ki.... 150 kafidir üzeri zaten sıkıntı yaratır. Tüm ayarlarınızın elden geçmesi gerekiyor ama sorun şimdilik bunlarla alakalı değil..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| ben hiç bakmadım aldıkdan sonra size yazıcam derken görünce düşürdüm zaten peki başka nereden olabilir hocamAldığımız hata ise: MySQL Error : Got error 12 from storage engine Error Number : 1030 Konu Mutlu tarafından (09.08.07 Saat 11:21 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ekleme |
| ||||
| Merhaba, Error number ve verdiği hata mesajı konuyu tamamen açıklıyor. Bu aldığınız mesajın 3 sebebi olabilir hepsini listeliyorum.. 1- Sunucu aşırı yoğunluk çekiyor (gerçek ziyaretçiler, kötü konfigüre edilmiş sistem yada herhangi bir sebeple) veya saldırı altında. 2- mySQL ayarları düzgün değil ve mySQL x mb ram kullanmak isterken sistem ayarlarında kendisine daha az RAM tahsis edilmiş ve tüm limiti kullanıyor. 3- Sunucuda donanımsal olarak RAM problemi var. Size tavsiyem, * mySQL ayarlarınızı veya komple sunucunuzu optimize ettirin. -yukarıda yazdığınız değerler çok kötü- * Sisteminizde memcheck yapın donanımsal bir problem olabilir.. İyi çalışmalar
| ||||
| Aldığım yer kurulum parası aldı üstüne şimi ek para istiyor donanımsal sorun olucağını zannetmiyorum ama optimize muhtemelen bana yaklaşık değerler vermeniz mümkünmü acaba |
| ||||
| Management için mi para istiyor? Yaklaşık değerler için forumu araştırmanı öneririm ![]()
| ||||
| evet maneged için ben araştırayım ilginiz için teşekkürler |
| ||||
| Önemli değil, iyi çalışmalar. Özellikle my.cnf ve httpd.conf olarak arayın forumda güzel değerler var..
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |