| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Güncellemeyi yaptım sorun olmadı teşekkür ettim arkadaşlar |
| ||||
| MySQL5'te Tr karakterlerin vaziyeti nedir? Hatirlarsaniz v4'te bir yedegi alip baska bir yere dump edisimizde cok sorunlarla karsilasioruz. 5 bu konuda daha saglamsa bende update edeyim
__________________ █ ANREhosting Internet Servisleri █ Hareketin bir parcasi olun! █ Shared • Reseller • Managed VPS • ShoutCast █ www.anrehosting.com |
| |||
| ben mysql 5 yapınca apache çöktü cpanel bozuldu exim bozuldu bozuldu allah bozuldu ![]() bi save demek nelere kadirmiş |
| |||
| mysql 5 apache 2 ve php 4.4.8 ükseltmek istiyorum perfosmasta bir fark olur mu + veya - olarak |
| ||||
| + olarak çok yararını görürsün..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| sworun oluşma ihtimali varmı peki |
| |||
| şuan apache 2.2 mysql 5 ve php5 yaptım siteler açılmıyor geri dönüşl yaptım mysql hatası veriyor diğer sitelerde açılmıyor nasıl düzeltebilirim |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |