| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| MySql 5 Güncelleme Sorun Merhaba Arkadaşlar Linux da WHM kullanıyorum. Server Configuration |-> Tweak Settings |-|-> MySQL Bölümünden 5.0 diyerek yükseltme işlemini yaptım ancak hiç bir php site veya forum açılmıyor. ![]() Hepsi 500 Internal Server Error diyor. Yine aynı yerden geri alma şansım yok 4.x seçeneği 5.0 dedikten sonra kayboldu. Apache 2.x ve PHP 5.x kullanıyorum. Bu sorun ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden Teşekkürler... |
| |||
| Apache'yi yeniden derlemeyi denediniz mi? |
| |||
| Çok kolay sorun.. Ya Apache derlemede sorun var arkdaşım yada derlerken kullanmış olduğunuz yapılandırma şu an yayınladığınız özellikleri desteklemiyor. INTERNET SERVER ERROR hatası genelde Cmod "permission" ayarları ile ilgili bir durum. Klasorlerin 755, dosyalarında 644 olup olmadığı kontrol etmelisin bundan sonra tekrar aynı hatayı veriyorsa kesinlikle apache update bölümünden tekrar build etmelisin. Saygılar..... Admin artık beni gör.. ) atari yazıyor gücümüne gidiyor... kordinatörlük bekliyruz.. |
| |||
| Merhabalar : Asagidaki komut ile sifirdan mysql kurup tekrar denermisiniz eger ayni durum devam ederse apache update ile apache'yide tekrar derleyin. PHP- Kodu: |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |