| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Mysql Serverimi yavaslatiyo Databaseleri ssh den duzelt Sakin yogun saatlerde yapmayin cunku server bu islemleri yaparken baya yukleniyo. 1) Evet beyler bu komutlar hayat kurtarici benim icin arada aksam kimsenin serverda olmadi zamanlarda bos oldugu sabah 6 civari bu komutlari girerek databaseleri tamir ediyorum. Adam oluyolar. Sizde buyrun Bu komutlar calisirken eger buyuk databaseler varsa serverinizde buyuk= 1gb sabirli olmayi unutmayin. ben 1.5gb database tamiri icin 15dk bekledim mesela. mysqlcheck --repair -A sonra bunu mysqlcheck --optimize -A sonra bide durdurup bastan calistiralim. Bastan baslatmayi yapmak zorunda degilsiniz ama sonucta durdurup duzenlediginiz databasele bastan acmak ise yariyor. Service mysql stop Service mysql start bunlari yaptinimzmi cok forumlu serverlarda siteler gune hazir oluyo ve hizli aciliyo.. Haftada bir onerilir cuma aksamlari iyi olur cunku hafta sonu siteler yogunlasir. Son Düzenleme: Onur; Tarih / Saat: 23.06.08 08:33. Sebep: m küçük :) |
|
| ||||
| ||||
|
Güzel tavsiye +rep. Ayrıca ssh izniniz yoksa PMA'dan tabloları onar diyerek yapabilirsiniz.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Mysqlcheck --optimize -A -bash: Mysqlcheck: command not found bu hatayı veriyor ?
__________________ Her bitiş bir başlangıçtır. |
|
| |||
| |||
|
m harfi küçük olacak.
|
|
| ||||
| ||||
|
teşekkür ederim haftalık yapacağım bundan sonra...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |