| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| database hatası yardım 5 de arkadaşlar mysql4 de çlaışan scriptler 5 e gecerken bole hatlar verdi ? Fatal error: Call to undefined function mysql_pconnect() in /home/ak-cagemlak/public_html/include/connection.php on line 8 gibi neden olabilir acaba hepsi veriyor. fotumlar felan filan |
| ||||
| MySQL 5 ile uyumlu olmayan scriptler olabilir. /include/connection.php dosyasının 8.satırında tam olarak ne yazıyor ? |
| |||
| $CONNECT = mysql_pconnect($DB_SERVER,$DB_USER_NAME,$DB_PASSWO RD); mysql_select_db($DB_NAME,$CONNECT); |
| ||||
| php.ini dosyanızda şu ayar böyle mi ? mysql.allow_persistent = On |
| |||
| evet oyle |
| |||
| sanmırım php ini ile bir ayar gerekiyor ama bulamdım windowsa buldum linuxde bulamadım. varmı bilgisi olan php 525 apache 228 mysq 5 derlemrler felan sorun yok ek sorun mevcut sitelerdin bağlantı hatası vermesi nedir sorun acaba ? |
| ||||
| diyorum ya, doğru php.ini dosyasını bulup pconnecte izin verip vermediğini görmek lazım. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |