| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Veritabanı hatası yedeği geri yüklerken karşılaştım PHP Code: |
|
| |||
| |||
|
Elinizde Full bakups varsa SSH aracılıgı ile atın sql kurumlarında hata ile karsılasılabilmektedir.
|
|
| |||
| |||
|
sanırım backup sorunsuz yüklendi ama user tablosunda "showcybstats" yok bunu nasıl eklicemi bilsem belki sorun çözülür tahmin sadece .. önceden başıma gelen bi kaç şeyden tahmin yürütüyorum..
|
|
| |||
| |||
|
Bir kaç defa basıma gelmişti.Backupsta eksiklik olabiliyor.Nedenini bende bilmiyorum. Eski sql yedeginiz varsa o yedegin içini açın eksik olan tablonun degerlerini girerek yeni bir tablo olusturun. Ancak bana kalırsa eski backupslardan birinin kurulması daha makul. O backupstan o kadar ümit gelmez |
|
| ||||
| ||||
|
Mysql yedeğinizin eksik olduğunu zannetmem, çıkan hatada showcybstats kolonunuzun bulunamadığı yada bilinmediğini söylüyor. Daha önce yüklemiş olduğunuz bir eklenti bulunması muhtemeldir. Daha önce yüklediğiniz eklenti sıfır kurduğunuz bir vbulletinde yoksa muhtemel olarak tablo karşılaştırması yapamadığından hata vermektedir. Manuel olarak ilgili ilişkili satırları kaldırıp yedeği atabilirsiniz yada eklentiyi kurup tekrar yedeği atabilirsiniz. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| |||
| |||
|
dediğini denicem eklentiyi kurup yedeği üstüne atmayı denicem.. sonucu yazarım..
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |