| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| mysql kilitleniyor
Merhabalar; çok aşırı derecede mysql kullanıyorum günlük 1.5-2 milyon defa başka sitelerden veritabanıma ulaşılarak veri çekiliyor.daha önce host kullanıyordum ve temprary hatası vermeye başlamıştı.sonra vps kiraladım.ama şimdide belli bir zamandan sonra sql hata veriyor ve restart yaptığımda herşey normal çalışıyor.Nasıl çözebiliriz fikriniz varmı? Saygılarımla |
|
| |||
| |||
|
Diğer siteler veritabanınıza nasıl ulaşıyor ki? Eğer curl ile falan bilgi çekiyorsa o sitelerin sunucu IP'lerini sistemden engellemeyi deneyin.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
goster.js den goster.php ye bağlanıyor bu adresdeki alandan veri alıyor veritabanından rasgele bilgi ve resim çekiyor. |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba.. Çok fazla MYSQL kullanımı olan sunuculardaki DB hataları genellikle default olarak 500MB olan TMP dizini ile alakalı bir sorundan kaynaklıdır. Siteniz MYSQL hatası verdiğinde SSH üzerinde df -h yazdığınızda TMP dizininin %100 olarak dolduğunu görüyorsanız tekrar yazın sorunu basit biçimde çözeriz
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |