| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| merhabalar, directadmin yüklü bir makinamızdan cpanele taşıma yapıyoruz. yüz civarında mysqllu site olduğu için hızlı bir şekilde olsun diye daha önce hiç denemediğim bir yöntem denedim ve sonucu hüsran oldu. /var/lib/mysql içerisini komple tar.gz yapıp, cpanel makinenin /var/lib/mysql klasörüne yerleştirdim. aynı kullanıcı adı ile hesap açtım, ip/cpanel yazarak giriş yaptım. kullanıcı panelinde database gözüküyor, problem yok. fakat phpmyadmin tıkladığımda sayfa üzerinde şu hatayı alıyorum: Warning: session_write_close(): open(/tmp/sess_5afa43ba215f291b141b145e588f1a2c, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/index.php on line 44 Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/index.php on line 44 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/index.php:44) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/index.php on line 101 --- daha sonra deneme amaçlı yeni, sıfır bir kullanıcı açtım. mysql yarattım ve phpmyadmin ile girmeye çalıştım. oradada, phpmyadminde şu hatayı verdi: Welcome to phpMyAdmin 2.9.0.2 Wrong username/password. Access denied. Warning: Unknown(): open(/tmp/sess_5afa43ba215f291b141b145e588f1a2c, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0 ne yapabilirim, bu sorunları nasıl aşabilirim fikriniz varsa çok sevinirim. eski makinemizin dc tarafından kapatılmasına 2 gün gibi kısa bir süre kaldı. 2 gün içinde bu sorunu çözmüş olmamız lazım. şimdiden çok teşekkürler.... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |