Merhabalar ,
Şu an cpanel kurulu olduğu sunucuda 5.6 olara mysql kurmakta ben bu mysql sürümünğ 5.5 nasıl düşürebilirim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Konu acildir.
Merhabalar ,
Şu an cpanel kurulu olduğu sunucuda 5.6 olara mysql kurmakta ben bu mysql sürümünğ 5.5 nasıl düşürebilirim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Konu acildir.
apache derlemesi adımlarında mysql versiyonunuzu seçebilirsiniz derleme düşük versiyonlara izin veriyorsa sizin istediğiniz versiyonu seçip yapabilirsiniz
Ücretli Destek İçin Özel Mesaj Gönderiniz
Apache derlemesinde ben mysql seçim alanını göremedim nereden seçiyoruz ki![]()
diğer bir seçenek olan Mysql/MariaDB upgrade kısmındanda yükseltebilir veya düşüre bilirsiniz whm panelde arama kısmına mysql upgrade yazın ilgili bölüme girip mysql versiyonlarını görebilirsiniz
Ama şöyle bir sıkıntı var 5.6 otomatik kurduğu için o kısımdan 5.5 versiyonuna düşürme işlemine izin vermiyor sistem pasif olarak tutuyor o seçeneği ssh komutlarından ya da dediğiniz gibi apache derlemeden olursa ancak olur. Web siteleri de 5.5 de çalıştığı için yeni bir sunucu kurmam lazım bir türlü düşüremedim versiyonunu.
easyapache kısmından devam edebilirsniz seçeneklerden
bu kısımda mysql secımı nerede yapılıyor.. 1. Apache Version → 2. PHP Version → 3. Short Options List → 4. Exhaustive Options List 4 adıma kadar mysql nerede seciyoruz ben göremedim
mysql düşürme yapamazsınız, cpanel mysql mysql düşürmeye izin vermiyor.
Ancak mysql komple kaldırıp yeniden kurulumda 5.5 kurabilirsiniz. Ama sıkıntı çıkabilir.
Bir kisinin ki yardimcisi Allah ola, Var kiyas eyle ol ne sah ola!.
Ücretli Teknik Destek İçin özel mesaj atınız.
** En Gelimiş Fiziksel Sanallaştırma ve Storage Altyapısı **
Ddos - Flood - Syn Saldırı Koruma
Ücretsiz Haftalık Yedekli VDS serverlar
25 $ dan başlayan fiyatlarla, sunulmaktadır.
Talep için lütfen özel mesaj gönderin.
gsm: 0555 507 72 52
Bookmarks