| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Sizce avrupadaki en iyi datacenter hangisidir? Avrupada bulunan. Türkiye ye ve kişilere satış yapan beğendiğiniz veya çalıştığınız datacenter var mı? |
| |||
| Bildiğim kadarıyla netdirekten aracısız sipariş veremiyoruz. Strato da öyle bir şey sözkonusu mu? strato strato.de mi yoksa STRATO Hosting mi |
| ||||
| strato.de Ve sadece Almanya veya Österreich'e hizmet veriyor.. Satın alabilmek için Alman banka hesabı ve adresi istiyor.. işinizi gerçekten seviyorsanız ve önemsiyorsanız Almanya ile çalışmayın. Hem zaten Avrupa sadece Almanya ilede kısıtlı değil ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| o zaman sorumu tekrarlayayım Alıntı:
|
| |||
| Türkiyede hizmet aldığım ve memnun olduğum tek Firma; TeknoAS ( TeknoServer ) Datacenter. Manisada yer alıyor. Yurtdışında ise yine TeknoAs'ın bayisi olduğu Netdirekt. Her iki datacenter üzerinde de sunucularım oldu. zaman zaman problemler olsa da hepsini aştım ![]() he bu arada bi aralar the planet'ı severdim ama şimdi çok iyi değil diyorlar ![]()
__________________ halid-can! |
| |||
| Asabiyet yapmayayım diyorum ama sorumu tekrarlayayımAlıntı:
|
| ||||
| Alıntı:
Ayrıca the planet bitmiş durumda.Koşarak kaçmak gerekir. ---- Layeredtech SoftLayer Staminus güzel yerler.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Layeredtech tavsiye ederim.Yaklaşık olarak 1 yıldır 2 sunucumu barındırıyorum memnunum. |
| |||
| Layeredtech demişsiniz ancak bildiğim kadarıyla avrupa değil abd de bu firma. Avrupa da iyi ping veren düzgün çalışan bildiğiniz bir yer var mı? şuanda yurtdışı makine olarak leaseweb ten bir makine aldım test ediyorum, fena değil ama daha iyisi var ise, neden olmasın ![]()
__________________ Netteki.Net |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |