| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| RapidSwitch Hakkında Görüşleriniz ?
Merhabalar İngilteredeki RapidSwitch Verimerkezi hakkında ne düşünüyorsunuz, Sunucumu Alip Co-Location Hizmeti almak istiyorum buradan.fiyatlari oldukça hesapli.. |
|
| ||||
| ||||
|
İngiltere'nin en kaliteli verimerkezi diyebilirim.Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım.
|
|
| ||||
| ||||
|
Rapidswitch in ucuz fiatlarına kanmayın.Çok fazla gizli ücret var.Aldıktan sonra çıkamamanız için her türlü şeyi yapıyorlar. Sunucu iptalinin 1 ay önceden verilmesini şart koyuyorlar. 1gbit portun 40 euro olması örnektir.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| Quote:
ben 1 ay kullandım son gün iptal ettirdim. herhangi bir sorun yaşamadım bu olayda 1 hafta önce filan oldu 26 ağustos son ödeme tarihi idi. 1 tb trafik 60 dolar normal sunucuyu 70 , 80 dolara alıyorsun. yani ek olarak bir sunucu daha almak daha iyi. ama gerçekten süper kaliteli bir firma 1 ay kullandım 1 sn'ye bile kesinti görmedim |
|
| |||
| |||
| Quote:
Peki Sunucumu Kendilerine En Güvenli nasil teslim edebilirim,bunun için yeni topic açacaktim buraya yazayim dedim. saygılarımla |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba.. Bir makinam orda ve gayet de iyi.. |
|
| |||
| |||
| Merhaba.. Makinam dediniz,Sunucu sizin mi yani Co-Location Hizmeti mi aliyorsunuz yoksa Kiralik Sunucu mu barindiriliyor.. Eğer Co-Location hizmeti aliyorsanız Makinanızı oraya Nasil yolladiniz |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Şimdiye kadar yurt dışına Co-Location göndereni görmedim,göndermedim. Bu konuda bilgisi olanlar yazacaktır |
|
| ||||
| ||||
|
Evet bende orda sunucu kiralamistim ama ek faturalar cikabiliyor degil cikiyor bana 2 gun once ek bi yerlerdeb fatura cikardilar ne oldugunu sordugumda sabah gelen cvp sunucunuz yarin sabah kapatilicaktir..Sizinle calsimak istemiyoruz ve de kapattilar 2 sunucuyuda kapadilar yedeklerimizi almak icin 1 gun ugrastik,sunucuyu 6 saatlik actirmak icin neler cektik neler...adamalr ne isterse oduyucen bu ne diye sakin sorma sunucu gider elinden )..Ben odemelerde hic sorun cıkarmadim ama ne cikarsa odedimde tek sucumuz bı ek odemeyı sormak oldu ...Kalite ye gelince teknik destek 24 saat mevcut kesinti falza yasamazsinşz ben 4 ayda hic yasamadim cinsliklerinden baska bi kotu yani yok ama ben tavsiye etmiyorum... |
|
| |||
| |||
| Hmm..Teşekürler Onur bey.açıkçasi bende Çekiniyorum İngiltereye Sunucumu Göndermekten..Türkiye Sınırlari içerisinde gerçekten kaliteli hizmet veren Bir verimerkezi Tavsiye edebilir misiniz bana
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |