Hosting ve Network » Dedicated, Managed, Co-Location

DDoS Protected - DDoS korumalı Sunucu - Hosting nereden alınır ?

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Hosting ve Network » Dedicated, Managed, Co-Location
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack (1) Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 02.02.08, 11:30 PM
KurtaLan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atari

Tecrübe Puanı: 0
KurtaLan is on a distinguished road
KurtaLan - MSN üzeri Mesaj gönder
Sharktech ile 6 ay calıştım , fazla problem yaşamadım ama destek çok zayıf bu bir gerçek.

Awknet'te şuanda sunucularım var , ddos ataklarında çok başarılılar . Fakat biraz gelişmeleri gerekiyor. Siteleri çok basit, harici bir destek sistemi yok. Email ile iletişim halindeyiz. Bazen çok hızlı cevap geliyor , bazen çok geç çalışma stillerini çözebilmiş değilim. Desteğe önem verseler 1 numara diyebilirim. Awknet'te şuanda hiç bir sunucum kapanmadı ama tedirginim kapandığında geç cevap verirlerse diye , hayırlısı

Staminus ile yaklaşık 1 sene önce çalıştım , önceleri güzeldi fakat şuanda bence hiç ama hiç tavsiye etmiyorum. Destek çok zayıf ve sunucular ağır çalışıyor.

Black Lotus hakkında hiç bir düşüncem yok , çok iyi diyorsanız denemek lazım
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #12 (permalink)  
Alt 02.02.08, 11:39 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
awknet ten sipariş geçtim lakin aynı isimle 5 farklı ödeme yöntemi ile sipariş geçildi denerek siparişimi iptal ettiler.

Sunucu istedim vermediler
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #13 (permalink)  
Alt 02.02.08, 11:46 PM
Atari

Awknet biraz acaib , ödemeyi başta bir siteden alıyorlar , size bir ticket adresi veriyorlar . Ordan ticket açtıgınız zaman neden ordan ticket açıyorsunuz diye biliyorlar .
2checkout.com 'da onlara ait zannettim ticket açtım Justin Roberson ordan ticket açma dedi

Email adreslerine şuan 1 soru sordum 3 gündür cevap bekliyorum . Belki gitmemiştir diye kendi sitelerindeki contact bölümünden de yazdım. Hayla beklemedeyim korkutmaya başladı diyebilirim
  #14 (permalink)  
Alt 03.02.08, 01:15 AM
MaNiaCc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Celeron

Tecrübe Puanı: 21
MaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond repute
MaNiaCc - MSN üzeri Mesaj gönder
SoftLayer Technologies, Inc. DDOS Korumalı Sadece Bu Yönüyle Biliyorum Kullanmadım Hiç
  #15 (permalink)  
Alt 03.02.08, 07:18 PM
Atari

Softlayer'dede şuanda sunucularım var , fena değil eskiye göre çok daha güzel. Destek sıkıntısı yok şuanda kapalı bir makineye bile ulaşabilme startlıyabilme , restartlayama bilme var. DC'den birine ulaşmana gerek kalmıyor , kendi başına halledebiliyorsun bir çok işlemi . Koruma için ek ücret taleb ediyorlar WEB için güzel ama ircd için pek iyi değil diye düşünüyorum. IRC'ler biraz ağır kalıyor gözlemledigim kadarıyla , takılma fazla ve ssh'ler ağır.

Orta şeker
  #16 (permalink)  
Alt 03.02.08, 09:52 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Alıntı:
MaNiaCc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
SoftLayer Technologies, Inc. DDOS Korumalı Sadece Bu Yönüyle Biliyorum Kullanmadım Hiç
SoftLayer dan alacağınız normal bir sunucu da ddos koruması olmaz lakin saldırı aldığınız zaman bunun önlemini alabileceğiniz bir verimerkezi softlayer.

Size bir çok imkan sunuyor.Firewall ,load balancer,balancer önüne firewall,rack önüne firewall gibi.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
  #17 (permalink)  
Alt 03.02.08, 10:05 PM
MaNiaCc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Celeron

Tecrübe Puanı: 21
MaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond reputeMaNiaCc has a reputation beyond repute
MaNiaCc - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
KurtaLan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Softlayer'dede şuanda sunucularım var , fena değil eskiye göre çok daha güzel. Destek sıkıntısı yok şuanda kapalı bir makineye bile ulaşabilme startlıyabilme , restartlayama bilme var. DC'den birine ulaşmana gerek kalmıyor , kendi başına halledebiliyorsun bir çok işlemi . Koruma için ek ücret taleb ediyorlar WEB için güzel ama ircd için pek iyi değil diye düşünüyorum. IRC'ler biraz ağır kalıyor gözlemledigim kadarıyla , takılma fazla ve ssh'ler ağır.

Orta şeker
IRCD için ev1servers , Staminus , justedge önerimdir, Sharktech de iyidir fakat destek denen bişi yok
  #18 (permalink)  
Alt 21.02.08, 06:50 PM
Atari

baki644 is on a distinguished road
Kurtalan kardeşim, awknet'in ping süreleri nedir? Ping attığımda sanırım kapatmışlar ping sistemine yanıtı. Göremedim.
  #19 (permalink)  
Alt 21.02.08, 09:21 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
php coder olmak vardı..

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Amerika olduğu için 200 civarı olabilir -sadece 1 düşünce..

WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR!

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
  #20 (permalink)  
Alt 22.02.08, 12:44 AM
Atari

Awknet'te pingler kapalı.
sinangunay'ın dedigi gibi ortalama 200 civarlarındadır herhalde.

« Dedicated yardım. | - »

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/dedicated-managed-co-location/1203-ddos-protected-ddos-korumali-sunucu-hosting-nereden-alinir.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
sunucu alacagım yardımcı olabilirimsiniz - Webmaster Forumu This thread Refback 23.01.08 08:46 PM

Seçenekler
Stil