| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| awknet ten sipariş geçtim lakin aynı isimle 5 farklı ödeme yöntemi ile sipariş geçildi denerek siparişimi iptal ettiler. Sunucu istedim vermediler ![]()
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Awknet biraz acaib , ödemeyi başta bir siteden alıyorlar , size bir ticket adresi veriyorlar . Ordan ticket açtıgınız zaman neden ordan ticket açıyorsunuz diye biliyorlar . 2checkout.com 'da onlara ait zannettim ticket açtım Justin Roberson ordan ticket açma dedi ![]() Email adreslerine şuan 1 soru sordum 3 gündür cevap bekliyorum . Belki gitmemiştir diye kendi sitelerindeki contact bölümünden de yazdım. Hayla beklemedeyim korkutmaya başladı diyebilirim ![]() |
| ||||
| SoftLayer Technologies, Inc. DDOS Korumalı Sadece Bu Yönüyle Biliyorum Kullanmadım Hiç
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
| ||||
| Softlayer'dede şuanda sunucularım var , fena değil eskiye göre çok daha güzel. Destek sıkıntısı yok şuanda kapalı bir makineye bile ulaşabilme startlıyabilme , restartlayama bilme var. DC'den birine ulaşmana gerek kalmıyor , kendi başına halledebiliyorsun bir çok işlemi . Koruma için ek ücret taleb ediyorlar WEB için güzel ama ircd için pek iyi değil diye düşünüyorum. IRC'ler biraz ağır kalıyor gözlemledigim kadarıyla , takılma fazla ve ssh'ler ağır. Orta şeker ![]() |
| ||||
| Alıntı:
Size bir çok imkan sunuyor.Firewall ,load balancer,balancer önüne firewall,rack önüne firewall gibi.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Alıntı:
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
| |||
| Kurtalan kardeşim, awknet'in ping süreleri nedir? Ping attığımda sanırım kapatmışlar ping sistemine yanıtı. Göremedim. |
| ||||
| Amerika olduğu için 200 civarı olabilir -sadece 1 düşünce..
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/dedicated-managed-co-location/1203-ddos-protected-ddos-korumali-sunucu-hosting-nereden-alinir.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| sunucu alacagım yardımcı olabilirimsiniz - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 23.01.08 08:46 PM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |