| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Layered Sunucu Sorunu Layered Sunucu Sorunu Nedenı bellı olmayan bır problemeden dolayı down oldu 2,5 gundur sıtelerım acılmıyor ssh gıremıyuoruz .Sorun ne olabılır,Hala duzelmemıs ben makınanın duzelmesını beklemek zorundamıyım.Benı madur etmeye hakları varmı neden yenı makına tahsıs edılmıyor |
| |||
| Az once gelen Tıcket cevabı Alıntı:
|
| |||
| Ben de ekleyeyim; LayeredTech' de sorun var arkadaşlar webhostingtalk' da, belli ip aralığında bulunan müşteriler şikayet etmekte. LayeredTech' in durumunu kendi blog' undan öğrenebilirsiniz. Layered Tech Status |
| ||||
| network çalışması var bazı ip class larında. always senin sorunun da sunucu networkü ile ilgili. lt de network bölümü çok yavaştır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |