| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| warez,adult, hack, crack, mp3 vs. tüm içeriği destekleyen, linux ve cPanelli, Mümkünse TR Lokasyonlu (farketmez) .htaccess (mod rewrite için) gzip (script hızı için) Safe Mode: On (Güvenlik) 250 mb ın altındaki boyutlarda Dosya Upload Limiti Olmayan, (Sınırsız içerikli Site Kurmak için) bi reseller almayı düşünüyorum. 2 gb alan, 250 gb band veyaa 1 gb alan, sınırsız bandla bu özellikleri destekleyen bir sunucu sahibi arıyorum, yardımcı olacabilecek arkadaşlar için şididen teşekkür ediyorum. |
| |||
| Her Türlü diyorsun ve Tr lokasyon diyorsun ikisi bir arada olması imkansız. |
| ||||
| neden? hackingte günah ama ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| warez,adult, hack, crack Bu 4'ü dünyanın heryerinde yasak konumdadır (tüm veri merkezlerinde) ama veri merkezlerindeki abuse departmanları bu içeriklere acaba bu sunucuda warez,adult, hack, crack şeklinde içerik varmı diye bakmazlar gelen ihbar ve şikayetlere göre yine kapatırlar kapatacaklarsa ... Yani illegal her zaman illegaldir. Kimse Legal olarak görmez.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! NOT: Lütfen destek için forumlarımızı kullanın PM atmayın üzgünüm ama özel ilgilenemem kendi müşterilerimle zor ilgileniyorum 8) |
| ||||
| Sanırım papau-yeni gine'de sorun olmuyordu ama emin olmak lazım var mı ordan bir DC ile çalışan kişi? Ya da orda DC var mı acaba ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Tr Lokasyon mümkünse demiştim, farketmez yabancı da olur, amacım dev bir proje ve bunun için yüksek banda ihtiyacım var, aylık sayfa gösterimim 5.000.000, Google Ads kazancım 50 $, Seo Sayesinde günde 50 üye geliyo siteye, cpu kullanımım eski sunucularımda %3 ile %27 arasıydı. 18 Günde 9 GB Band Gidiyor. Saldırılar bol (lamerlerle çok uğraşıyoruz), Eğer mümkünse sponsor olabilecek arkadaş varsa onlarda yazarsa sevinirim, eğer yoksa parayla alıcaz artık ![]() |
| ||||
| Tavsiyem kendi evinizdeki bilgisayarınızda illegal içerikli siteleri barındırmanız Gdsl falan alabilirsiniz bunun için ancak bu şekilde garanti altına alırsınız site yayınını ancak mahkemelik durumlardada yine kapatmak zorunda kalabilirsiniz.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! NOT: Lütfen destek için forumlarımızı kullanın PM atmayın üzgünüm ama özel ilgilenemem kendi müşterilerimle zor ilgileniyorum 8) |
| ||||
| Hmmm 5 milyon sayfa gösterimi ve 50 usd.. Az değil mi?
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |