| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Dedicated Kiralayacagımız Güvenilir Firma Tavsiyeler Merhabalar Almanya lokasyonlu Dedicated var ama biz baska bir yere alacagız bir ay sonra firma degiştirecegiz Dedicated Alabilecegimiz Almanya lokasyonlu calıstıgınız ve önerdiginiz firmalar varsa ögrenmek isterim |
| ||||
| bilgi@hemenvps.com Kerem bey var bu msn'de selamımı söyleyin yardımcı olsun. Almanya lokasyonlu çalışıyor kendisi de sağlam birisidir tavsiye ederim.
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| Ekledim sitelerimde gecici olarak satıs yapmadıkları yazıyor ama msn acarsa bir konusmus olurum önümde 25 gün var bu zaman var aceleye getirmek istemiyorum Teşekkürler |
| ||||
| Tahsin abeyin selamını söyleyince daha kazık satarsa fiyata karışmam ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| ahaha ![]() |
| |||
| Yok Görüştüm :=) Sitesi Üzerindeki Fiyatları gösterdi Intel® Pentium™ IV 3.2 GHZ2048MB DDR-RAM2 x 250GB SATA2 Harddisk3000GB Trafik 109.95 EURO / AY Artı KDV + Direct Admin Lisansı )Bilmiyorum arastırıyorum artık uygun olursa görüşecegiz tekrar 20 gün icinde karar vermem lazım + Panel Lisansi + KDV Destek saglamıyorlarmıs ama ) Bu yönden bir sakınca var cok anlamıyorum sistem yönetmekden |
| |||
| Ben de birkaç tane önereyim Almanya lokasyonlu: Hetzner Online AG: Willkommen Host Europe – Webhosting- und Managed Hosting-Lösungen www.webtropia.com — Dedicated Web Server und andere Webserver mieten (Sunucuları 2 haftada falan teslim etmişlerdi geçen sene ama servisi güzeldi.) |
| |||
| Alıntı:
Bence unmanaged server pentium 4 için çok fazla bu fiyat.. Sinan Bey' in dediği olmuş galiba ![]() |
| |||
| Bir tane daha, hem türkçe; hem alman firması.. Ve 10 yıllık firma.. Keyweb Turkiye Ha, ben cpanel istiyorum ya da başka bir panel istiyorum konfigirasyonunu da hallediversinler dersen; boşuna managed a para verme bence, Sinan Bey' den Cpanel lisansı alırsın, artık kurulumunu da yaptırırsın (bilmiyorum ücret alıyor mu alsın ama o kadarını da..) |
| ||||
| Teşekkürler darkwinter tavsiyen için, lisansını aldığınız her sistemi ücretsiz kurup ayarlarını yapıyorum. Ancak bu sadece ilk ayarlar için geçerli olup teknik desteği kapsamıyor. Ayrıca sunucuyu x firmasından alıp aylık bakım/destek hizmetinide ekstra ücret karşılığında benden alabilirsiniz. İyi çalışmalar.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |