| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| hasan abiye katılıyorum örnek indir.com un scripti bile sızdırıldı daha birçok emlak sitesinin yazılımlarıda öyle, büyük olan sitelerin verilerini almamaları pek şaşırtıcı olmaz... |
| |||
| Alıntı:
İki arkadaş uğraştık didindik, kendimiz Üniversite Web Platformu hazırladık.. Bilmiyorum hiç duydunuz mu Egeik' iBayağı iyi de gidiyordu, tasarım & scripti geliştiriyorduk. Bir gün r10' un(yanlış hatırlamıyorsam) forumlarında dolaşırken bizim siteyi satan bir eleman gördüm.. Beynimden vurulmuşa döndüm! Sen o kadar uğraş didin, günlerini ver; emeğini ver.. Sonra bir eleman girsin makineden scripti alıp götürsün.. Satmaya başlasın!!! Soruyoruz cevap da vermiyorlar.. Bir de bu sene 7. yıllarını kutluyorlar imiş.. (Sitelerinin başında da "7 yıldır güven satıyoruz" yazıyor varın görün siz ironiyi..) O günden beri Türk işine iyi bakmıyorum ben de.. ![]() Merak edene firmanın adını p.m. ile atabilirim..
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| bana gönderebilir misin?
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Scripti mi istiyorsunuz ? ![]()
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| |||
| Bu arada arkadaşlar buldum bizim scripti satışa çıktığı r10 sayfasını.. Çok Ucuza Çok Kaliteli Scriptler - Webmaster Forum & Webmaster Okulu Yönetim arzu ederse domain' in üstüme kayıtlı olduğunu da teyit ettirebilirim. ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| Sunucu.com.tr ile çalışıyorum sunucudan çok memnunum ve hizmettende memnunum. Sunucu.com.tr de Batuhan bey var çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar gecenin bi yarısı ticketlere cevap veriyorlar sunucu ile ilgileniyorlar gerekirse. Sinan ben sana sunucu.com.tr yi öneririm zaten sitelerimizin hızını görmüşsündür. Örnek sitemiz: JetTasarim.com - WebTasarım ve Internet Hizmetleri - Web Hosting , Web Tasarım , Domain , Bayi Hosting , Sunucu Kiralama , Tema Tasarım Ben Türkiye 'de sunucu.com.tr den başka biryere güvenmem. Sunucu.com.tr den almasaydım N ixcon.com.tr dan alacaktım sunucumu... |
| ||||
| Selam, Tavsiyen için teşekkür ederim ancak ben çalışacak yer araştırmıyorum. Batuhan beyi ve Netinternet Telekom'u tavsiye ederim herkese (şimdilik )Özelllikle ni'nin nxcon'dan çok daha değişik bir altyapısı var ve daha güvenli, hızlı.. Sunucu.com.tr ise MARS Telekom'a geçmiş sunucuları oldukça hızlı.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Şu ana kadar TeknoServer ile alakalı hiç sorun yaşamadım. Yaşayacağımıda zannetmiyorum ![]() Fiyatlarda ve diğer işlemlerde kolaylık sağlandı.
__________________ Zıbındırık sitelere kopi pest yapıp çalıp çırpmayın hoster arkadaşlar! Özel Mesaj ve MSN, Yahoo, Gtalk vs. Yoluyla Yardım Edilmez !! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |