Hosting ve Network » Dedicated, Managed, Co-Location

TR Lokasyon Hizmeti Veren Kaliteli bir firma ?

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Hosting ve Network » Dedicated, Managed, Co-Location
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 13.03.08, 09:26 AM
Tickhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MyBB Turkiye

Tecrübe Puanı: 5
Tickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really nice
Tickhi - MSN üzeri Mesaj gönder Tickhi - YAHOO üzeri Mesaj gönder Tickhi isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
hasan abiye katılıyorum örnek indir.com un scripti bile sızdırıldı daha birçok emlak sitesinin yazılımlarıda öyle, büyük olan sitelerin verilerini almamaları pek şaşırtıcı olmaz...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #12 (permalink)  
Alt 13.03.08, 10:23 AM
Athlon Dual Core

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Alıntı:
WHMDestek´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
>Teknoserver ile arası iyi olan bir şahsın sunucunuzu indirip şifresini alıp datalarınıza ulaşabileceğini de sizlere derin bir bilgi olarak ileteyim.
Alın benden de o kadar..

İki arkadaş uğraştık didindik, kendimiz Üniversite Web Platformu hazırladık.. Bilmiyorum hiç duydunuz mu Egeik' i

Bayağı iyi de gidiyordu, tasarım & scripti geliştiriyorduk. Bir gün r10' un(yanlış hatırlamıyorsam) forumlarında dolaşırken bizim siteyi satan bir eleman gördüm.. Beynimden vurulmuşa döndüm! Sen o kadar uğraş didin, günlerini ver; emeğini ver.. Sonra bir eleman girsin makineden scripti alıp götürsün.. Satmaya başlasın!!! Soruyoruz cevap da vermiyorlar.. Bir de bu sene 7. yıllarını kutluyorlar imiş.. (Sitelerinin başında da "7 yıldır güven satıyoruz" yazıyor varın görün siz ironiyi..)

O günden beri Türk işine iyi bakmıyorum ben de..

Merak edene firmanın adını p.m. ile atabilirim..
  #13 (permalink)  
Alt 13.03.08, 02:36 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
php coder olmak vardı..

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
bana gönderebilir misin?

WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR!

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #14 (permalink)  
Alt 13.03.08, 02:44 PM
RAMBilisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
www.rambilisim.com

Tecrübe Puanı: 32
RAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond repute
RAMBilisim - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
darkwinter´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Alın benden de o kadar..

İki arkadaş uğraştık didindik, kendimiz Üniversite Web Platformu hazırladık.. Bilmiyorum hiç duydunuz mu Egeik' i

Bayağı iyi de gidiyordu, tasarım & scripti geliştiriyorduk. Bir gün r10' un(yanlış hatırlamıyorsam) forumlarında dolaşırken bizim siteyi satan bir eleman gördüm.. Beynimden vurulmuşa döndüm! Sen o kadar uğraş didin, günlerini ver; emeğini ver.. Sonra bir eleman girsin makineden scripti alıp götürsün.. Satmaya başlasın!!! Soruyoruz cevap da vermiyorlar.. Bir de bu sene 7. yıllarını kutluyorlar imiş.. (Sitelerinin başında da "7 yıldır güven satıyoruz" yazıyor varın görün siz ironiyi..)

O günden beri Türk işine iyi bakmıyorum ben de..

Merak edene firmanın adını p.m. ile atabilirim..
Bende merak ediyorum banada yollayabilirmisin ?
  #15 (permalink)  
Alt 13.03.08, 02:47 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Scripti mi istiyorsunuz ?
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
  #16 (permalink)  
Alt 13.03.08, 02:52 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
guv2000 is on a distinguished road
Alıntı:
WHMDestek´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Scripti mi istiyorsunuz ?
firmanın adını istiyorlardır.
  #17 (permalink)  
Alt 13.03.08, 03:29 PM
Athlon Dual Core

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Bu arada arkadaşlar buldum bizim scripti satışa çıktığı r10 sayfasını..

Çok Ucuza Çok Kaliteli Scriptler - Webmaster Forum & Webmaster Okulu

Yönetim arzu ederse domain' in üstüme kayıtlı olduğunu da teyit ettirebilirim.
  #18 (permalink)  
Alt 15.03.08, 01:30 AM
JetTasarim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
A HREF="BEN"

Tecrübe Puanı: 1
JetTasarim is on a distinguished road
JetTasarim - MSN üzeri Mesaj gönder JetTasarim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Sunucu.com.tr ile çalışıyorum sunucudan çok memnunum ve hizmettende memnunum. Sunucu.com.tr de Batuhan bey var çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar gecenin bi yarısı ticketlere cevap veriyorlar sunucu ile ilgileniyorlar gerekirse. Sinan ben sana sunucu.com.tr yi öneririm zaten sitelerimizin hızını görmüşsündür.

Örnek sitemiz: JetTasarim.com - WebTasarım ve Internet Hizmetleri - Web Hosting , Web Tasarım , Domain , Bayi Hosting , Sunucu Kiralama , Tema Tasarım

Ben Türkiye 'de sunucu.com.tr den başka biryere güvenmem. Sunucu.com.tr den almasaydım N ixcon.com.tr dan alacaktım sunucumu...
  #19 (permalink)  
Alt 15.03.08, 07:19 AM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
php coder olmak vardı..

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
Selam,

Tavsiyen için teşekkür ederim ancak ben çalışacak yer araştırmıyorum. Batuhan beyi ve Netinternet Telekom'u tavsiye ederim herkese (şimdilik )

Özelllikle ni'nin nxcon'dan çok daha değişik bir altyapısı var ve daha güvenli, hızlı..

Sunucu.com.tr ise MARS Telekom'a geçmiş sunucuları oldukça hızlı.

WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR!

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
  #20 (permalink)  
Alt 15.03.08, 11:34 AM
dexigner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 11
dexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud of
dexigner - MSN üzeri Mesaj gönder
Şu ana kadar TeknoServer ile alakalı hiç sorun yaşamadım. Yaşayacağımıda zannetmiyorum
Fiyatlarda ve diğer işlemlerde kolaylık sağlandı.

Seçenekler
Stil