| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| TeknoAS ( TeknoServer ) - Yaşar Semih Alev Fiyatları, destekleriyle gereken ilgiyi gösteriyorlar. Teknoas Bilişim Teknolojileri - TeknoServer : Dedicated Server / Kiralık Sunucu / VPS / Co-Location , İnternet Çözümleri , Danışmanlık Ben çalışıyorum memnunum ![]()
__________________ Zıbındırık sitelere kopi pest yapıp çalıp çırpmayın hoster arkadaşlar! Özel Mesaj ve MSN, Yahoo, Gtalk vs. Yoluyla Yardım Edilmez !! |
| ||||
| fiyatlar biraz uçuk teknoserver'in makinaların özelliklerine göre |
| |||
| Teknoserver la bende çalışıyorum Fiyatlar çokda uçuk değil. Verdikleri kaliteli hizmet ve kesintisiz desteğe göre ucuz bile arkadaşım ![]() |
| ||||
| >Teknoserver ile arası iyi olan bir şahsın sunucunuzu indirip şifresini alıp datalarınıza ulaşabileceğini de sizlere derin bir bilgi olarak ileteyim.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| +rep Hasan bey, yani siz bana verin repi ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Alıntı:
![]()
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| İddia değil bu. Zaten gerçekleştirdikleri bir işlemdir. Sadece kendi sahip oldukları sunuculara değil,diğer netdirekt sunucularına da ulaşabiliyorlar. Artık kendi verimerkezlerinde neler yaparlar bilmiyorum. Bunlar örnektir. Hosting konusunda asla bir türk kişi/kurum ile çalışmadım,çalışmam,çalışmayın.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Alıntı:
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| Malesef öyle. Hosting ve domain hizmetleri konusunda çok büyük eksikliğimiz var. 10 üzerinden 2-3 alabilirsek mutlu olmalıyız.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |