| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| CS Server Satışı İçin Sunucu Aranıyor.. CS Server Satışına başlamayı planlıyoruz. İstediklerimiz; 150-200 kişi kaldırabilecek CS kurmak için ve müşterilere verilecek gelişmiş panel Trafik Sorunu yaşamak istemiyorum o yüzden sınırsız Destek 15+ IP Bu bilgiler yeterli sanırsam. Teklif verenlere teşekkürler. |
| ||||
| fazla cs işlerinden anlamıyorum ancak cs panel derken hazırda var kurulacak mı ya da kodlanacak mı tarafımızdan tam burasını anlamadım.
__________________ |
| |||
| Alıntı:
![]() Bende yeni duydum ![]() |
| ||||
| özellikleri hakkında detay verir misin? ya da okunacak bir makale adresi vs.. (hmm yeni duyduysan biraz araştıralım..)
__________________ |
| |||
| CGT-CP v1 ~ Counter Strike Control Panel bir örnek mesela.. |
| ||||
| fazla gelişmiş değilmiş ama bu ben de öyle bir bekliyorum ki whm gibi ![]()
__________________ |
| |||
| NatroTech.Com - Professional Game Hosting tarafından sunucu ihtiyacımız karşılandı.. |
| ||||
| Sunucu bulunamadı NatroTech.Com - Professional Game Hosting konumundaki sunucu bulunamıyor. ---------------------------------------------------- Hangi konum? Hangi sunucu?
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |