Hosting ve Network » Dedicated, Managed, Co-Location

Dedicated Önerileriniz. ?

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Hosting ve Network » Dedicated, Managed, Co-Location
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 11.04.08, 10:49 PM
gunes788 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
gunes788 is on a distinguished road
Smile Dedicated Önerileriniz. ?

Merhaba Arkadaşlar sizlere bi Sunucu özellikleri sormak istiyorum. sizce iyimi yada kötümü yorumlarinizi bekliyorum yeni sunucu alcazda.. araştirma yapiyoruz

Sizce bu sunucu özellikleri nasil ve kac Vps çalişir bu sunucuda ?
Bu sunucu fiyati 120 Ytl istiyolar sizce fiyat iyimi daha düşük fiyat bulabilirmiyiiz.?
İntel Xeon3050
1024 MB RAM
160 GB HDD
2000 GB TRAFİK
100 MBİT
PLESK PANEL ÜCRETSİZ
3 ADET İP
Lokasyon Hollanda
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 11.04.08, 10:59 PM
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1012
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
Size bir dedicated önerisinde bulunmamız için öncelikle ;
*Lokasyon
*Kaç site barınacagı - scriptleri - hitleri
*Panel
*İşletim Sistemi
*Trafik
*Hat

gibi bilgileri vermeniz gerekiyor.

Birde yukarıda vermiş oldugunuz sunucuda vps mi barındırmayı düşünüyorsunuz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 11.04.08, 11:05 PM
Sempron

Hocam hat trafik orda yazdim oyle bi sunucu alicam veya daha yüksek sadece öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum.. lokasyon türkiye olmasin nere olursa olsun. bu sunucu da vps hiç çalişmazmi ?
  #4 (permalink)  
Alt 12.04.08, 07:38 AM
Athlon Dual Core

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Arkadaşım bu sunucu EvoSwitch' de barındırılmaktadır. Ucuz etin yemesi yavan olur diye bir atasözü vardır. Ben EvoSwitch' in bir yıldan fazla müşterisiyim; destek berbat, sürekli bir DDOS olayı yaşanıyor, yok UPS' i değiştiriyorlar sunucu 2 kere down, yok firewall' u değiştiriyorlar 5 Dk. down. İşte dün firewall değiştirdiler mesela şimdi müşterilerime mail atamıyorum.. Kesinlikle tavsiye etmem.. VPS için bu sunucuyu unut. 1 GB ram ve bu işlemciye 40 kere fatiha okusan beli doğrulmaz. Hat kapasitesi güzel fakat hizmet yok. Karar gene de sana kalmış..
  #5 (permalink)  
Alt 12.04.08, 09:24 AM
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1012
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
Hollanda Lokasyonlu almanızı tavsiye etmem öncelikle..
Yurt dışından almayı düşünüyorsan ;
Almanya - Netdirekt
ABD - Layeredtech - Databank
ABD - colo4dallas

veri merkezlerini tavsiye ederim.

VPS barındırmayı düşünüyorsan ram ve işlemciyi bayağ bir arttırmanız gerekir zaten
  #6 (permalink)  
Alt 12.04.08, 10:53 AM
HoST13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
P4

Tecrübe Puanı: 1
HoST13 will become famous soon enough
HoST13 - MSN üzeri Mesaj gönder
hem 3 adet ip ile mi yapacaksınız bu vps işini. eğer bir vps server kuracaksanız en azından rami 2 gb olmalı . en azındanbir 6 taneden ip si.
  #7 (permalink)  
Alt 12.04.08, 11:43 AM
Sempron

BU sunucu 120 ytl uygun geldi ve ozaman sunucu nereden alayim kimden aliyim söyleyin ordan alicam ama güvenilir olsun fiyat uygun olsun zaten ben 1 2 VPS açicam..
  #8 (permalink)  
Alt 14.04.08, 01:10 AM
dexigner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 11
dexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud ofdexigner has much to be proud of
dexigner - MSN üzeri Mesaj gönder
Türkiye alacaksan;
İnternet Çözümleri / Dedicated Server / Kiralık Sunucu / VPS / Co-Location - Netinternet Telekom
NETBiLSiS - WebHosting Tasarım Alanadı Domain Joomla CMS

Netİnternet ile çalışırsan Ni-Osman, Netbilsis ile çalışırsan Tahsin Altay çok yardımcı olur
Tavsiyemdir.
  #9 (permalink)  
Alt 24.04.08, 12:26 AM
JetTasarim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
A HREF="BEN"

Tecrübe Puanı: 1
JetTasarim is on a distinguished road
JetTasarim - MSN üzeri Mesaj gönder JetTasarim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
dexigner´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Türkiye alacaksan;
İnternet Çözümleri / Dedicated Server / Kiralık Sunucu / VPS / Co-Location - Netinternet Telekom
NETBiLSiS - WebHosting Tasarım Alanadı Domain Joomla CMS

Netİnternet ile çalışırsan Ni-Osman, Netbilsis ile çalışırsan Tahsin Altay çok yardımcı olur
Tavsiyemdir.

Netbilsis ile çalışmadım hiç fakat Netinternet ile çalışıyorum ben çok başarılı buldum şahsen katılıyorum ve şiddetle öneriyorum Netinternet i...
(Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.)

Seçenekler
Stil