| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Size bir dedicated önerisinde bulunmamız için öncelikle ; *Lokasyon *Kaç site barınacagı - scriptleri - hitleri *Panel *İşletim Sistemi *Trafik *Hat gibi bilgileri vermeniz gerekiyor. Birde yukarıda vermiş oldugunuz sunucuda vps mi barındırmayı düşünüyorsunuz ![]() |
| ||||
| Hocam hat trafik orda yazdim oyle bi sunucu alicam veya daha yüksek sadece öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum.. lokasyon türkiye olmasin nere olursa olsun. bu sunucu da vps hiç çalişmazmi ? |
| |||
| Arkadaşım bu sunucu EvoSwitch' de barındırılmaktadır. Ucuz etin yemesi yavan olur diye bir atasözü vardır. Ben EvoSwitch' in bir yıldan fazla müşterisiyim; destek berbat, sürekli bir DDOS olayı yaşanıyor, yok UPS' i değiştiriyorlar sunucu 2 kere down, yok firewall' u değiştiriyorlar 5 Dk. down. İşte dün firewall değiştirdiler mesela şimdi müşterilerime mail atamıyorum.. Kesinlikle tavsiye etmem.. VPS için bu sunucuyu unut. 1 GB ram ve bu işlemciye 40 kere fatiha okusan beli doğrulmaz. Hat kapasitesi güzel fakat hizmet yok. Karar gene de sana kalmış..
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| Hollanda Lokasyonlu almanızı tavsiye etmem öncelikle.. Yurt dışından almayı düşünüyorsan ; Almanya - Netdirekt ABD - Layeredtech - Databank ABD - colo4dallas veri merkezlerini tavsiye ederim. VPS barındırmayı düşünüyorsan ram ve işlemciyi bayağ bir arttırmanız gerekir zaten ![]() |
| ||||
| hem 3 adet ip ile mi yapacaksınız bu vps işini. eğer bir vps server kuracaksanız en azından rami 2 gb olmalı . en azındanbir 6 taneden ip si. ![]()
__________________ WHMCS Destek |
| ||||
| BU sunucu 120 ytl uygun geldi ve ozaman sunucu nereden alayim kimden aliyim söyleyin ordan alicam ama güvenilir olsun fiyat uygun olsun zaten ben 1 2 VPS açicam.. |
| ||||
| Türkiye alacaksan; İnternet Çözümleri / Dedicated Server / Kiralık Sunucu / VPS / Co-Location - Netinternet Telekom NETBiLSiS - WebHosting Tasarım Alanadı Domain Joomla CMS Netİnternet ile çalışırsan Ni-Osman, Netbilsis ile çalışırsan Tahsin Altay çok yardımcı olur ![]() Tavsiyemdir.
__________________ Zıbındırık sitelere kopi pest yapıp çalıp çırpmayın hoster arkadaşlar! Özel Mesaj ve MSN, Yahoo, Gtalk vs. Yoluyla Yardım Edilmez !! |
| ||||
| Alıntı:
Netbilsis ile çalışmadım hiç fakat Netinternet ile çalışıyorum ben çok başarılı buldum şahsen katılıyorum ve şiddetle öneriyorum Netinternet i...
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri www.jettasarim.com +90 252 613 28 24 (Her gerçek, önce hayaldir. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |