| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Server.Lu Hakkında? Merhaba arkadaşlar, Server.lu - Server Hosting - Dedicated Server - Managed Server - Virtual Server - Rackspace - Server Housing - Datacenter Luxembourg adresinde amd işlemcili güzel bir sunucu var. Bu sunucuya göre fiyat ucuz gibi geldi bana. Bi gariplik mi var acep? Bu firma hakkında bilgisi olan var mı? ![]()
__________________ Zıbındırık sitelere kopi pest yapıp çalıp çırpmayın hoster arkadaşlar! Özel Mesaj ve MSN, Yahoo, Gtalk vs. Yoluyla Yardım Edilmez !! |
| ||||
| Ping süresi 100ms civarı yani süper fiyat desen 250 YTL kadar ediyor..Ama dc nasıldır onu bilemiyorum.Bu sunucuyu TR'de kiralayacak olsak en az 500 derler sanırım ![]() |
| |||
| Valla hocam makina çok güzel, unlimited bandwith de söz konusu ama hakkında hiç yorum bulamadım. Paypal ile de kabul etmiyorlar ödemeleri Bir alıp denemek lazım.100 Mbit dedicated port veriyorlar anladığım kadarıyla da bu fiyata imkansız. Zaten kendileri de belirtmiş, bandwith kullanımı diğer kullanıcıları etkilerse kapatabiliriz diye. Neye göre kime göre bandwith kullanımı? Hiçbir açıklama getirmemişler. Bir Giga bir vrtservers faciyası seziyorum ben burda toplaşalım denemek için alalım isterseniz.
__________________ From hell 2 heaven.. |
| |||
| Tekrar bir gözden geçirdim de 129 € setup ücreti var ve ne kadar sürede makinayı teslim edecekleri yazmıyor.. Bana pek güven vermedi açıkçası burda da webtropia faciyası seziyorum makineyi sipariş ederiz bir ayda gelir.. Yok stok yok başka bir şey diye oyalanıp durabiliriz ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| |||
| faq' sunu da okudum aynı gün teslim ediyorlarmış sunucuyu. (Tabi stok durumuna göre. Dediklerine göre sunucular stoklarındaymış.)- Edit: sipariş verdim (almak için değil, görmek için ) pdf sipariş özeti yolluyorlar. Sipariş özetinde 12.05.2008' de hizmetin başlayacağı yazıyordu. Demek ki neymiş? Aynı gün setup olayı yalan imiş ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. Konu darkwinter tarafından (07.05.08 Saat 10:22 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Çok saftirik bir firma, luxemburg dışındaki siparişlerde yıllık peşin ödeme istiyorlar.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Sitelerinde iletişim bilgileri yok yada ben bulamadım...
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! NOT: Lütfen destek için forumlarımızı kullanın PM atmayın üzgünüm ama özel ilgilenemem kendi müşterilerimle zor ilgileniyorum 8) |
| ||||
| Alıntı:
@darkwinter peşin mi aldın hocam?
__________________ Zıbındırık sitelere kopi pest yapıp çalıp çırpmayın hoster arkadaşlar! Özel Mesaj ve MSN, Yahoo, Gtalk vs. Yoluyla Yardım Edilmez !! |
| ||||
| Server.lu - Server Hosting - Dedicated Server - Managed Server - Virtual Server - Rackspace - Server Housing - Datacenter Luxembourg ahada burada var iletişim bilgisi.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |