| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| elimdeki sunucu kiralık - amd 3500,2 gb ram,4mbit paylaşımsız
İyi çalışmalar kolay gelsin. Sunucu özellikleri, AMD 3500 2 GB DDRAM 160 GB DİSK 4mbit paylaşımsız bağlantı Bu sunucuyu 2 aydır kullanıyorum. Herhangi bir sorunu problemi yoktur. Şuan cpanel yüklü Yeni müşteriler geldikçe sunucunun yetmediği fark ettim bu yüzden başkasına devretmek istiyorum. ve kendi topladığım kasayı göndere cem. Sunucu faturası her ayın 26 ‘sında oluşuyor ve sunucunun aylık ücreti 120 ytl’dir Şuan 7 Haziran 19 gün var. Ve şuan 100 ytl’ye devir etmeyi düşünüyorum. Sunucu Türkiye lakosyon Türkiye sunucu ‘de barınmaktadır. |
|
| ||||
| ||||
|
Türkiyesunucu.com da sanırım sunucun ? Hiç sevmem orasını çok hosting müşterisi şikayetle geldi ordan bana.
|
|
| |||
| |||
|
evet sunucum türkiye sunucu'da gayet iyi insanlar. ödeme konularında çok yardımcı oluyorlar. |
|
| |||
| |||
|
turkiyesunucu gayet iyi hızda olsun kalitede olsun destekde olsun yanlızca gecen 2 ay icerisinde dcyde calisma oldu kapasite arttırmak icin bu donem icinde bazı kesintiler vs. olmusdur ancak turkiyesunucu dcyede gittim gordum gayet iyi hizmet ve kalite konusunda elbette her dc de olucakdır boyle calismalar vs ancak surekliligi onemli Calismadan sadecede duyumlarla karalama durumuna donuyor konu magduriyet olmadıgı surece firma hakkında bence hicede sevmem orasını demek bence yanlıs ayrıca orayala bir ilgim yok ama bu mesajı okuyan insanlar yanlıs dusunucekdir firma hakkında sikayet gelmis olabilir acıklamasını yaptim yukarda ama insanların her dediginede inanmak biraz sacma |
|
| |||
| |||
|
Bu güzel yorumun için teşekkür ederim bende yazmayı düşünüyorum senin yazdıgın baya iyi oldu.
|
|
| ||||
| ||||
|
4MBit Paylaşımsız hat + cPanel = 120 Lira Mümkün değil bu fiyat
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
cpanel dahil degil hocam cpanel için + 45 ytl total 165 isterseniz plesk yüklersiniz veri merkezi plesk'i ücretsiz karşılıyor. 120 ytl ödersiniz. |
|
| |||
| |||
|
Ayrıca şunuda eklemek istiyorum. 5 gb ftp yedek alanı ücretsiz verilmektedir. günlük olarak yedeklerinizi alabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
|
ekledim
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |