| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Sizce Bu sunucu ne kadar bir yogunlugu kaldırabilir
Merhalar TIKLAYINIZ Netdrekt de bulunan bir makinamız var 6 tane vbulletin sitemiz var 40 a yakın da domain drect admin panel kullanıyoruz fakat load oranı ve sitelerde yavaslama oluyor Sizce bu makine daha fazlasını kaldıramaz mı ? Load 25 i geçince kılı kıpırdamıyor load sebebi makina olabilirmi yani aynı anda 400-500 kişi online oldumu sunucu toplamında kilitleniyor Porblem makinadamı sizce yoksa ayarlarındamı ? |
|
| |||
| |||
|
Load normalde 1-2 arası olmalıdır, 25 load ne demek yahu ![]() bence sen bu makinayı kaldır çöpe at 400-500 kişide böyle oluyorsa
__________________ |
|
| ||||
| ||||
|
Load 25de siteler açılıyorsa iyi valla ![]() Load1-2 olmalıdır en fazla 3. Bu özellikte makinada ben 5-6k'lık wordpress eklentisiz siteyi bile barındaramadım sen iyi barındırıyorsun helal valla |
|
| |||
| |||
|
512 Mb Ram, 6 tane Vbulletin için çok düşük diye düşünüyorum.
|
|
| |||
| |||
|
bu makineyi iyi yıpratıyoruz ozaman 6k hiti sadece 1 site yapıyor saten diğerleri okadar büyük olmasada en düşük Benim seym toplamda günde 15 k bit hiti var toplamda Makine yetersiz geliyor demekki dediklerinize göre
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |