| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Server Makina Alacağı yardım
Arkadaşlar 400 ile 600 ytl arası param var ben bunu sunucu alarak değerlendirmek isiyorum tam olarak nereden alabilirim özelikleri ne olur arakadaşlar alışveriş yaptığınız toptancıları yazaranız sevinirim |
|
| ||||
| ||||
|
istanbul eminönünde iyi mallar var oraya gidersen server toptancılarını bulursun |
|
| |||
| |||
| Elinde var olan para ile sunucu alabilecegini dusunmuyorum. Buyuk firmalar bile İyi Bir sunucuyu aylık 150 Ytl den kiralıyorlar.
|
|
| |||
| |||
|
Gerekli bilgiye ve 400 $ makiya ulaştım teşekkürler arkadaşlar .
Last edited by CaLViN; 16.06.08 at 22:35. |
|
| |||
| |||
| İyi fiyata almişsin kardeş..Özellikler nasil acaba |
|
| |||
| |||
|
600 ytl servermı olurmus yada 400 $ a ne verdiklerini sizde tahmin ediyorsunuzdur |
|
| ||||
| ||||
|
ben söyleyim özelliklerini, core2duo 2 gb ram 250 gb disk. Muhtemelen arena yada vatanbilgisayardan masaüstü pc alınıp sunucu olarak kurulmuştur. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| |||
| |||
| Quote:
core2duo ve 2 gb ram Kullanılarak 200-300 Site kadar barındırmayi planliyoruz bu makinayi 4-5 sene kullanarak.sizce yeter mi bize ? |
|
| ||||
| ||||
|
mümkündürde 4-5 sene kullanabilirmisiniz emin değilim. teknoloji çok hızlı gidiyor ve yeni çıkan yazılımların talep ettiği yeterlilikler seneden seneye çok değişiyor. geçen sene core2duolar piyasaya yeni çıkmıştı şimdi corequad lar var. siz bilirsiniz yani. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |