| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Haksızsın diyemiyorum. İstememe rağmen diyemiyorum, malesefki dediğin doğru. Ancak seninde söylediğin gibi bu tamamen arz talep dengesinde yürüyen bir durum. Yani yurtdışına yaptığımız talebi yurtiçinde yapmış olsaydık aynı arzı alabilirdik diye düşünüyorum. Şahsen ben artık yurtdışından almıyorum + kiraladığımız makinaları düşün. zaten bu makinaya sen sahip olduğunda ödediğin kira ile bağlantı kurarsan 4-5 ay gibi kısa sürede makina kendini amorti ediyor, bu şekilde düşünürsen maliyetlerde yurtiçinde düşmüş oluyor. Ama yinede dediğin gibi çanakkaleden geçen geminin çapası fibere takılabilir. ![]() Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| |||
| |||
|
baracuda ve darkwinter arkadaşlara tamamen katılıyorum ancak Türkiye henüz bu konuda gelişmiş değil. Yurtdışındaki adamlarda heralde birdenbire gelişmediler. Devlet destek verdi, internet verdi, elektrik su verdi. Ama Türkiye için bu geçerli değil malesef. Linux makinem softlayerda zaten, windows çıkartmaya kalktım bir tane baya bir fiyat buldu Ama softlayer 1 numara. Bu işi ehli ile yapanlardan, bende kesinlikel tavsiye ederim. Acaba başka bir DC ile çalışan var mı diye açmıştım bu konuyu.Teşekkürler. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |